بچها از کجا بفهمم باهوشه با نه ... دست خودم نیست این قضیه اذیتم میکنه ک حتما باید پسرم باهوش و فهمیده باشه ... میشه کمکم کنید از کجا بفهمم هس یا نه ؟ 2 سالشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا یکی که از بچگی زیاد باهاش صحبت کنن و یا کتاب صوتی واسش بزارن روی خوش صحبت بودنش تاثیر خوب میذاره
از بچگی اطلاعات عمومی بهش یاد بده خب این خیلی خوبه
اللبته الان که خیلی کدجولوئه
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
عزیزم الان مثلا دوسالشه خب ، گوشی رو میگیره دستش با اینکه خیلی ندادم بهشا ، آهنگ پلی میکنه تند تند عوض میکنه آهنگ ، میره تو برنامه ها و خیلی تند تند میاد بیرون هرچیزی ک دوس نداره یا میره تو کالری ویدیو نکا میکنه ... همه رو خودش میزنع ...تماس میگیره با این و اون
اما خب حرف اینا خیلی نمیزنه ، جمله در حد مامان آب بده و ایناس ... ینی میگم زود حرف نزد
هوش ژنتیکه . چیز اکتسابی نیست. ولی خیلی چیزا مهمتر از هوش هست که اکتسابیه. مثلا موبایل و تلویزیون تمرکز و کم میکنن. ضمن اینکه بچه ها هر چقدر بیشتر باهاشون کارکنید ذهنشون فعال تر میشه عادت هاشون هوشمند تر میشه. باهاش خیلی کتاب بخون. بازی های فکری کار کن. رنگا ، عددا یا زبان بهش باد بده. و از همه مهمتر اینه مه بچه خوشحال و مستقل بزرگ بشه