2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم پسرم باهوش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست
چرا عزیزم ، کسی که  از ضریب هوشی بالایی برخورداره،عجیب میتونه تمرکز داشته باشه .. اصلا،مغزشون ...

خب اون موردی ک شما میگی هم هوش داره هم تمرکز

میشه یه نفر باهوش باشه ولی مشکل عدم توجه و تمرکز داشته باشه که با دارو معمولا درمان میشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوش‌ ژنتیکه . چیز اکتسابی نیست. ولی خیلی چیزا مهمتر از هوش هست که اکتسابیه. مثلا موبایل و تلویزیون ت ...

عزیزم اهل تلوزیون خیلی نیس خب ولی گوشی رو دوست داره ک بهش خیلی نمیدم .

و اینکه همین دیگه ، مثلا رنگا و اینارو میگم تکرار کن نمیکنه😒 آبی رو بلده فقط 

یه پسر دارم شاه نداره😍
هوش‌ ژنتیکه . چیز اکتسابی نیست. ولی خیلی چیزا مهمتر از هوش هست که اکتسابیه. مثلا موبایل و تلویزیون ت ...

هوش فقط ژنتیکی نیست، هم ژنتیک و هم عوامل محیطی روی هوش تاثیر دارن.

مثلا تغذیه یا حتی بازی‌های فکری که گفتین می‌تونن باعث افزایش هوش بشن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
جدی 😭 پس چرا من انقد برام مهمه

شاید چون خودت تو زمینه درس موفق نبودی

من و همسرم هردو فوق لیسانس مهندسی هستیم وخیلی سختی کشیدیم برای درس خوندن یختی درس و نمیگما مثلا خوابگاه زندگی کردن و رفت و آمد و ..اینا منظورمه  و الان دارم میبینم کسایی ک اندازه ی ما تلاش نکردن و مثلا دنبال عکاسی رفتن یا چیزایی از این قبیل اندازه ی ما موفق هستند 

نه که ما شاد نباشیم یا راضی نباشیم ولی شاید میتونستیم از جوونیمون بیشتر لذت ببریم 

من هدفم اینه دخترم تو زمینه ورزش و کتاب خوندن و موسیقی رشد کنه و تک بعدی نباشه و مستقل باشه و از پس زندگی خودش بربیاد

الان سه سال و چهارماهشه باهوشم هست خداروشکر ولی اون برای من ملاک نیس

نه ژنتیک کجا تاثیر داره من خودم باهوش و همسرمم متوسطه و حافظه عالی داره الان متوحه شدم پسرم دیر آموز ...

از کجا بفهمم دیر آموزه ؟

نمی‌دونم من بلد نیستم یا چیه 😭

دیشب داشت سریال نشون میداد ، یه خانومه داد میزد امیررر امیررر ، یهو پسرم پشت بندش گفت امیررر امیررر 😂 اولین بار بود اصلا امیر می‌گفت ... نمی‌دونم اینا نشونه هوشه یانه

یا مثلا خیلی شیطونه و 2 سالشه ، بهش دیروز گفتم مامانی منو سرویسسسس کردیا ... یهو گفت سرویس😂 گفتم آره بخدا سرویس کردی

ولی درکل بچه ای نیس که زود حرف بزنه 

یه پسر دارم شاه نداره😍
عزیزم اهل تلوزیون خیلی نیس خب ولی گوشی رو دوست داره ک بهش خیلی نمیدم . و اینکه همین دیگه ، مثلا ...

عزیزم تو این سن مثلا سه تا شکل با رنگای مختلف باید بزاری جلوش چند بار تکرار کنی بعد بعش بکی حالا مثلا مربع ابی و بده. مثلث زرد و بده. کم کم یاد میگیره البته هنوز خیلی کوچوله . ولی همین که موبایل و تلویزیون و کنترل کنی خیلی خوبه . 

عزیزم خب درست میگید منم دوس دارم سالم باشه و دور از جون قطعا آدم از مرگ بچه ناراحت میشه  ول ...

من احساسم و گفتم چون پروسه ی زندگیم این احساس و به من داده.

شما هم حتما چیزی تو مسیر زندگی تون بوده که این حسو دارید.

هیچ کدومون اشتباه نمیکنیم.

شاید چون خودت تو زمینه درس موفق نبودی من و همسرم هردو فوق لیسانس مهندسی هستیم وخیلی سختی کشیدیم برا ...

ای جانم خدا حفظش کنه

پس ینی منم سخت نگیرم  ؟ گاهی عذاب میکشم هی میگم نکنه باهوش نباشه

یه پسر دارم شاه نداره😍

براش بازی فکری میارم که مثلا سیب رو بزار روی سیب ، ولی بلده ها اما همکاری نمیکنه ، عمدا سیب رو میزاره روی گلابی و بعدم می‌خنده بلند بلند ... این باعث میشه من علاقه ای نداشته باشم دیک بهش یاد بدم 

یه پسر دارم شاه نداره😍
از کجا بفهمم دیر آموزه ؟ نمی‌دونم من بلد نیستم یا چیه 😭 دیشب داشت سریال نشون میداد ، یه خان ...

خب زود حرف زدن یه نشانه از باهوشیه پسر من دیر به حرف افتاد،فقط ذهنش ذو پویا کن پازل و جورچین خوبه

من خیلی ناراحتم برو تونت سرچ کن بازیای مخصوص سنش برات میاره بالا