2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم پسرم باهوش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست

من میدونید چجوری بودم ؟

واقعا نمیدونم باهوش هستم یا نه

اما حس ششمم بالای سریع میفهمم کی و ب چه دلیل ناراحته خب ؟ این ازین 

اما مثلا درس و مدرسه دوس نداشتم و همیشه نمره هام بد بود چون اصلا خجالتی بودم و با کسی حرف میزدم با معلم ک اصلا خجالتی بودم 😭 برا همین درس و دانشگاه و دوس نداشتم و فوق العاده آروم بودم ...

اما حافطم خوبه ولی خب گیراییم تو یادگاری ریاضی ضعیف بود خب ...

الان من نمی‌دونم باهوش بودم نبودم چیه

یه پسر دارم شاه نداره😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی مثلا تاریخ تولد همه یادم میمونه 😂

یا مثلا ب شوهرم میگم عه یادته 25 روزگی علی رو بردیم آتلیه شام هم کباب داشتیم و توراه فلانی رو دیدیم و فرداش فلانی تصادف کرد و اینا 😂 میگه اوه چ چیزا یادته و ب چه دقت

یه پسر دارم شاه نداره😍

من فرق حافظه و هوش و تمرکز رو نمی‌دونم 

نمی‌دونم کدومو دارم کدومو ندارم 

فقط میدونم نماز ک میخونم اصلا هواسم ب نماز نیس ، جای دیگس... یا سر کلاس درس من اصلا هواسم ب درس نبود 

یه پسر دارم شاه نداره😍
خب عزیزم تربیت رو که اره قبول دارم  ولی یجوری حرف میزنید انگار باهوش بودن بده خخخ ... نمی‌د ...

منم دوست دارم با هوش باشن. ولی میخوام بگم مهمتر از باهوش بودن شاد بودن بچه است. و اینکه حتما ادم باهوش در اینده موفق نمیشه ملاک موفقیت نیست. ملاک خوشحالی نیست ولی خب معمولا همه مادرها دوست دارن بچشون باهوش باشع منم دوستدارم. ولی احساس میکنم خنگ ها خوشحالترن

منم دوست دارم با هوش باشن. ولی میخوام بگم مهمتر از باهوش بودن شاد بودن بچه است. و اینکه حتما ادم باه ...

الان فهمیدم چی میگین👌 درسته عزیزم 

امیدوارم همه بچها آینده ی خوبی داشته باشن برا ماهم کنار اونا آمین👌

یه پسر دارم شاه نداره😍
تمرکز ندارین

چجوری باید درست کنم 😭

بخدا دارم قرآن میخونم مثلا ، بعد میگم بزار معنیشم بخونم ، هموووون لحظه ک دارم معنی میخونم اصلا نمی‌فهمم چون حواسم نیس چی دارم میخونم فقط تند تند میخونم 

یه پسر دارم شاه نداره😍