2777
2789
پس چرا بیداری باید الان....

هیچی نگو که دلم خونه

انقدر خالم بده مگه خوابم میبره الان

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم داره +18میشه تاپیکا. یکی الان تاپیک زد رد کبودی بوسم رو با چی ببرم؟ 😐😂😂😂

اره میخاستم برم تو تاریکی بهش بگم با بوس که کبود نمیشه😂😂یهو نمیدونم کجا رفت

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
اره میخاستم برم تو تاریکی بهش بگم با بوس که کبود نمیشه😂😂یهو نمیدونم کجا رفت

ببخشید تو تاپیکش

درس میخوندم انقدر خابم اومد اخر سر گفتم برم بخابم حالا خابم نمیبره😂

آخ آخ، دقیقا😂 منم قبلا درس میخوندم همین بودم

سر درس خواب خواب بودم حتی اگه کل روزم میخوابیدم😂خاصیت درس خوندنه😂

آخ آخ، دقیقا😂 منم قبلا درس میخوندم همین بودم سر درس خواب خواب بودم حتی اگه کل روزم میخوابیدم😂خاصی ...

😤😤چرا اخههههه اینجوریه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"