2777
2789
چرا عزیزم خواستی بگو

یکی اومده پیام میده من از شوهرت یه چیزایی میدونم و اینا ولی هی تفره میره نمیگه چیه  هی میپرسه رابططون چطوره و کمبود محبت داری و اینا بعد یه جور حرف میزنه که بگه تو بگو کمبود محبت داری و با شوهرت خوب نیستی منم میگم چیکارا میکنه

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هستم خوابم نمیبره مامان بابام مسافرتن دلم تنگه ی کاری کنین سرم‌گرم بشه تا فردا🥺🥺🥺🥺

کیف کن، من مامان بابام میرن بیرون خونه تنهام عشق میکنم😍😂اهنگ میذارم مسخره بازی در میارم، لباسامو عوض میکنم و ... اصا نگم برات😂

یکی اومده پیام میده من از شوهرت یه چیزایی میدونم و اینا ولی هی تفره میره نمیگه چیه  هی میپرسه ر ...

بگو رابطمون خوبه احساس میکنم یکی عاشق شوهرت شده میخواد زیر زبونت بکشه به شوهرت چیزی نگو تهدیدش کن اوففف

چیشده؟بگو شاید آروم شی بتونی بخوابی:)

یکی اومده پیام میده من از شوهرت یه چیزایی میدونم و اینا ولی هی تفره میره نمیگه چیه  هی میپرسه رابططون چطوره و کمبود محبت داری و اینا بعد یه جور حرف میزنه که بگه تو بگو کمبود محبت داری و با شوهرت خوب نیستی منم میگم چیکارا میکنه

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
کیف کن، من مامان بابام میرن بیرون خونه تنهام عشق میکنم😍😂اهنگ میذارم مسخره بازی در میارم، لباسامو ع ...

نه بابا خوصلم سر میره یا همش سره کلاسم یا بیکار ۶ به بعدم که داداشم هست اصلا خوش نمیگذره زودتر فردا بشه هم به سوغاتی هام برسم هم به مامان بابام🥺🥺🥺🥺

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
بگو رابطمون خوبه احساس میکنم یکی عاشق شوهرت شده میخواد زیر زبونت بکشه به شوهرت چیزی نگو تهدیدش کن او ...

اسکرین بذارم؟؟ چیا میگه

یکی اومده پیام میده من از شوهرت یه چیزایی میدونم و اینا ولی هی تفره میره نمیگه چیه  هی میپرسه ر ...

شناختم کی هستین، چن روز پیش تاپیک زده بودین که حرفشو گوش میکنین یا نه

منم تو تاپیکتون نظرمو دادم ولی اکثرا که میگفتن آتو ندین دستش بنظرم درست میگفتن

آخ ،سوغاتی دوس دارم😍🙈بخش قشنگ مسافرته

دقییییقااا اون لحظه که وارد میشن و میبینی با ی چمدون رفتن با دو تا چمدون برگشتن عین این چیزا ادم خوشحال میشه🤣🤣🤣🤣

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂