2777
2789
عنوان

روز عقد

661 بازدید | 34 پست

رسم رسوم شما در محضر چطوریه آیا خانواده عروس روز عقد به داماد محضر کادو میده آخه یکی تر اشنا های ما به داماد در محضر زنجیر طلا داده  ما که رسم نداریم شماها چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما بله پدر و مادر عروس به داماد هدیه میدن بقیه مهمونها به عروس حتی خانواده عروس هم سر عقد به عروس هدیه میدن البته غیر از پدر و مادر عروس که به داماد هدیه میدن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ما به عوس خانم هر دو طرف کادو میدیم ولی به داماد نه

ما هقد محضر حلقه رو میدی دیگه.اما سرسفره ی عقد پدرومادر هرکدوم جداگانه به داماد کادو میدن.مادرم به همسرم پلاک زنجیر داد پدرم بهش ساعتشو داد.به خودمم هرکدوم ی سکه تمام دادن.

خانواده ی همسرم به من سرویس و ساعتو دادن.ی زیرلفظی دیگه دادن و به همسرم ی نیم سکه

گردنبند طلا🤨🤨

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)