همسرمن ۴۶ سالشه ی مدت بودمیدیدم چت میکنه اخرم ولش کردم توخونه شهرستانمون اومدم تهران ولی نه زنگی نه پیامی بلکمم کرد دوماه نکشید استوری گذاشت تواینستا دست تودست دختر ۲۱ ساله من ۴۰ سالمه رفتم شهرستان تواتاق خواب دیدمشون ولی هنوزبرام سواله چی میشه ک ی دختر ۲۱ ساله بدون محرمیت محضری حتی صیغه محضری بدون اینکه طرف زنشو طلاق داده باشه باوجود اینکه مادامادداریم نوه داریم پاشه بیاد یک هفته بمونه پیش یه مردمتاهل بعد پرروپروو استوری بزاره پیامم بده ب من ک من خانومشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیلش بی ارزش بودن اون دختره اون دختر معادل یک حیوونه که فقط به ارضای خواسته های مادیش فکر میکنه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.