2777
2789
عنوان

اگه مهمان بیاد خونتون...

305 بازدید | 35 پست

تو ظرفشویی مسواک بزنه چیکار میکنین

من آدم وسواسی نیستم ولی حتی دستامو تویه ظرفشویی آشپزخونه نمی‌شورم چ برسه ب اینکه مسواک بزنم

بعد یه سری مهمان میاد خونمون یا مسواک میزنن 

یا نخ دندونو میزارن تو بشقاب🤮

من دیگه دلم نمی‌کشه تو اون ظرف غذا بخورم

تازه کلی ام ادعایه تميزی دارن

فک میکنن خودشون تمیزترین آدم رو زمینن

چه کار چندشیییی،،

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه زیادی حساسی پس قاشقم میکنن تو دهنشون بندازی بیرون بگی قاشق دهنی شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اح کار چندشی😑😑 مگه نمیدونن روشویی برا همین کارهاست

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

قطعا تذکر میدم،، وای خصوصا الان ک باردارم .و وسواسم گرفتممممم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
شما دیگه زیادی حساسی پس قاشقم میکنن تو دهنشون بندازی بیرون بگی قاشق دهنی شده

مسواک زدن بقیه تو ظرفشوییت حساس بودن نیستا😐

مسواک زدن بقیه تو ظرفشوییت حساس بودن نیستا😐

قرار نبیت تو ظرف شویی خلط بریزن که یه شوینده زدن به دندونشون دهنشون اب کشیدن و تمام

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹