haaniie مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 203 عنوان جراحی نودول تیروئید 208 بازدید | 6 پست سلام دوستان کسی هست که سابقه جراحی تیروئید داشته باشه یا تو اطرافیان دیده باشه؟؟؟من چهار ماه از جراحیم میگذره اما صدام کامل برنگشته.کسی تجربه مشابه داشته؟؟ 1400/08/12 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haaniie مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 203 سلام من صدام بعد از ۶ ماه برگشت خداروشکر😍مرسی که گفتی من جراحم گفته بود تا سه ماه واسه همین دیگه ناامید شده بودم
مامانe_حسین عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 14 سلام الان صداتون خوب شده از عمل راضی بودید؟منم باید عمل بشم نمیدونم کدوم دکتر برم میترسم دیر شده باشه چون این ندولی که نمونه برداری کردن از ۴ سال پیش هستکل مراحل عمل مثل ازمایش و سونوگرافی قبل از عمل و نوبت گیری برای عمل چقد طول کشید؟
__itsasal__ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 11 سلام الان صداتون خوب شده از عمل راضی بودید؟منم باید عمل بشم نمیدونم کدوم دکتر برم میترسم دیر شده باش ... سلام.من یک هفته هست از عمل جراحی تیروئید و لنفم میگذره، بسیار راضی هستم.دکترم جناب اقای عباس علی بخشی هست.