2777
2789
عنوان

ارضا شدن در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 30085 بازدید | 57 پست
دقیقا اسی مرده مارو سرکار گذاشته چون این اتفاق فقط برای مرداس ن خانمت

خانما هم میشن،،😐مگه خانما غریزه ندارن؟؟من توبارداری خیلی برام پیش میاد یه مدته و کاملا هم فهمیدنش راحته

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ببین  ببخشید میپرسم خواب هم میبینی؟

نه خواب رابطه نمیبینم یهو تو بدنم انقباض رخ میده. اصلا به رابطه فکر نمیکنم افسردگی گرفتم اصلا میل جنسی ندارم ولی میخام اینجوری نشم تو خواب عداب وجدان میگیرم

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکی پیدا شددددد،،منم از وقتی باردار شدم الان چنددددباره اینطور میشم،،دلیلش چیه؟

به دکترت نگفتی؟ من گفتم گفت عادیه مشکلی نداره ولی توام از دکترت بپرس

به دکترت نگفتی؟ من گفتم گفت عادیه مشکلی نداره ولی توام از دکترت بپرس

روم نمیشه/😐😂😂😂حالا ممکن مشکلی بوجود بیاره؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
روم نمیشه/😐😂😂😂حالا ممکن مشکلی بوجود بیاره؟

نمیدونم گلم، منکه همه چی و از دکترم میپرسیدم. رو شدن نمیخاد که دکتره بپرس

وااای منم اینجوری ام 😭😭

هفته هشتم هستم تا حالا دوبار تو خواب اینجوری شدم، دومین بارم همین امروز صبح بود که بعدش با دل درد خیلی بدی از خواب بیدار شدم  رفتم دستشویی یه لکه خیلی کوچیک قهوه ای رنگ رو دستمال دیدم، خیییلی بده من از صبح تا الان هنوز کمی دل درد دارم😭😭😭

وااای منم اینجوری ام 😭😭 هفته هشتم هستم تا حالا دوبار تو خواب اینجوری شدم، دومین بارم همین امروز ص ...

وای خیلی بده آدم استرس میگیره. انقباض کلا بده تو بارداری بنظر من

تو ماه های اول بارداری خیلی اتفاق میوفتاد دکتر نفهمم از زندگیش خیر نبینه  میگفت عادیه. الان که ...

توچته خودت مریضی همش به پزشکان فحش میدی دیگه ارضاشدنتم باید پزشکارو فحش بدی عصب هستی برو پیش روانپزشک معلومه مشکل داری خلی

توچته خودت مریضی همش به پزشکان فحش میدی دیگه ارضاشدنتم باید پزشکارو فحش بدی عصب هستی برو پیش روانپزش ...

عزیزم انقباض تو بارداری خوب نیست باعث زایمان میشه دکتر من میگفت اشکالی نداره. واگر از همون اول شیاف میداد من تو ۲۲ هفته نمیزاییدم. شما خودت جنبه نداری نخون نکنه دکتری خودت داری از دکترا طرفداری میکنی.

وااای منم اینجوری ام 😭😭 هفته هشتم هستم تا حالا دوبار تو خواب اینجوری شدم، دومین بارم همین امروز ص ...

ببخشید شما چیکار کردین بچتون چطور شد منم همین مشکلو دارم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ببخشید شما چیکار کردین بچتون چطور شد منم همین مشکلو دارم

عزیزم مال من سقط شد، نزدیک یک هفته ضربان قلب نداشت و من نمیدونستم، شما هم حتما به دکترت بگو و سونو انجام بده، البته خیلی‌ها این درد رو داشتن و چیزی نشده، ولی حتما به دکترت بگو