2777
2789
عنوان

ارضا شدن در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 30071 بازدید | 57 پست
من تو بارداری اینطور بودم

اره منم ماه های اول میشدم دکتره گفت عادیه ولی تو ۲۲ هفته زایمان زودرس شدم

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم ماه های اول میشدم دکتره گفت عادیه ولی تو ۲۲ هفته زایمان زودرس شدم

ای وای شاید بخاطر همین منقبض شدنا بوده حتما زیاد خواب میدیدی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
دقیقا اسی مرده مارو سرکار گذاشته چون این اتفاق فقط برای مرداس ن خانمت

نه بابا من میشم دیگه . ارضا میشم ربطی به خانم و آقا نداره. آدم خودش میفهمه دیگه

۲۲ هفته زایمان کردی؟؟؟بچت اوکیه عزیزم؟

نه ۲۲ هفته نمیمونه . همونجا قلبش میزد بعد دیگه نزد دکترم اصلا خوب نبود تو تاپیک هام رسواش کردم برو بخون خیر ندیده بیسواد بچمو کشت

فک نمیکنم زایمانت ربطی داشته باشه به این انقباضا.اینجوری باشه همه خانومایی ک تو دوران بارداری رابطه ...

درسته ولی نارسایی دهانه رحم داشتم خودم خبر نداشتم. بعدش فهمیدم بیشتر زایمان زودرس ها بخاطر طول سرویکس که دکترم تشخیص نداده بود

ن خانوما هم میشن.چون برای شما اتفاق نمیوفته قصاوت نکنید.هرچند ترجیح میدم این چیزا سرچ بشه تا تاپیک

تو سرچ اخه هیچی پیدا نکردم که قانع بشم.

نه ۲۲ هفته نمیمونه . همونجا قلبش میزد بعد دیگه نزد دکترم اصلا خوب نبود تو تاپیک هام رسواش کردم برو ب ...

دکترا بعضیاشون خیلی بی شرفو بی وجدانن.الهی اون دنیا بچه هایی امثال بچه شما جلوشونو بگیرن

من تو بارداری اینطور بودم

وای یکی پیدا شددددد،،منم از وقتی باردار شدم الان چنددددباره اینطور میشم،،دلیلش چیه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
تو سرچ اخه هیچی پیدا نکردم که قانع بشم.

وقتی تو خواب میشی پس قطعا تو بیداری هم میتونی بشی ولی شوهرت بلد نیست چیکار کنه...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

وای یکی پیدا شددددد،،منم از وقتی باردار شدم الان چنددددباره اینطور میشم،،دلیلش چیه؟

والا منم از خیلیا شنیدم میگن طبیعیه بخاطر تغییر هورموناست

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏