2777
2789
عنوان

زن دوم گرفتن همسايه مون خدا به داد دل زنش برسه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 43 پست
خب لو بده کشورای خارجی غیر مسلمان اجازه داشتن زن اول ودوم رو همزمان نمیدن ومرده همون فرد خاطی رو دیپ ...

اينا پاسپورت اين كشور رو دارن واين زنم ازدواجش رو جايي ثبت نكرده ٢٥سال به عنوان مهاجر جنگ اومدن واينجام حتي بچه دار بشي هم كاري ندارن پدرش كيه ميپرسن ازدواج كردي فقط همين بگي نه چيزي نميپرسن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده چندسالش ک دختر 20ساله گرفته  اون دختر چطور با این ازدواج کرد نمیدونست زن و بچه داره  ...

مرده ٤٢ساله ولي خيلي تر وتازه هست مثل بازيگرا ولي خيلي پولداره مردك ميشه واسه اروم شدن قلب خانمه دعا كني

اينا پاسپورت اين كشور رو دارن واين زنم ازدواجش رو جايي ثبت نكرده ٢٥سال به عنوان مهاجر جنگ اومدن واين ...

خب همینا رو بره به پلیس بگه مطمئن باشه زیر ورو شو در میارن اگه با دو تا زن اومده بود تو اون کشور شاید ولی اینکه تو این کشور ازدواج صورت گرفته غیر قانونیه فک میکنم پاسپورتشون با شهروندان درجه یک اون کشورم فرق داره وپرتش میکنن همونجایی که ازش اومده به همین سادگی فک میکنم زنه یا خیلی بی اطلاعه یا خودش یه آتویی دست شوهرش داره که انجام نمیده

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
اينا شهروند اينجا شدن بچه هاش اينجا بدنيا اومدن 

با بچه هاش کاری ندارن فقط اون اقاهه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
خب همینا رو بره به پلیس بگه مطمئن باشه زیر ورو شو در میارن اگه با دو تا زن اومده بود تو اون کشور شای ...

زنه خيلي خيلي مظلومه حتي من دلم واسش سوخت زنگ زدم چند جا وكيل همه گفتن نميتونن كاري كنن واسش زنه كمك دولتي ميگرفته اين سالها ،فقط چشمم به دستاي خداست كه بزنه به كمرش