بچه ها سلام واقعا حالم خراب بود و تو شوك بودم بخاطر ناراحتي اين زن🤧جريان اينه كه ما با هم سلام وعليكي داشتيم اول اومد گفت شما فارسي زباني گفتم بله (خارج هستيم)وبعد از اون با هم هميشه يه سلام وعليكي داشتيم اين خانم اهل افغانستان وپشتون بودن (فارسي ميفهميدن)از سر دلتنگي ما مهاجرا با هم هميشه حرف ميزنيم ديروز ديدم بهش گفتم خوبي چن روزه نبودي سرحال نيستي گفت هي 😭گفتم چيشده گفت
خب لو بده کشورای خارجی غیر مسلمان اجازه داشتن زن اول ودوم رو همزمان نمیدن ومرده همون فرد خاطی رو دیپ ...
اينا پاسپورت اين كشور رو دارن واين زنم ازدواجش رو جايي ثبت نكرده ٢٥سال به عنوان مهاجر جنگ اومدن واينجام حتي بچه دار بشي هم كاري ندارن پدرش كيه ميپرسن ازدواج كردي فقط همين بگي نه چيزي نميپرسن
اينا پاسپورت اين كشور رو دارن واين زنم ازدواجش رو جايي ثبت نكرده ٢٥سال به عنوان مهاجر جنگ اومدن واين ...
خب همینا رو بره به پلیس بگه مطمئن باشه زیر ورو شو در میارن اگه با دو تا زن اومده بود تو اون کشور شاید ولی اینکه تو این کشور ازدواج صورت گرفته غیر قانونیه فک میکنم پاسپورتشون با شهروندان درجه یک اون کشورم فرق داره وپرتش میکنن همونجایی که ازش اومده به همین سادگی فک میکنم زنه یا خیلی بی اطلاعه یا خودش یه آتویی دست شوهرش داره که انجام نمیده
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
خب همینا رو بره به پلیس بگه مطمئن باشه زیر ورو شو در میارن اگه با دو تا زن اومده بود تو اون کشور شای ...
زنه خيلي خيلي مظلومه حتي من دلم واسش سوخت زنگ زدم چند جا وكيل همه گفتن نميتونن كاري كنن واسش زنه كمك دولتي ميگرفته اين سالها ،فقط چشمم به دستاي خداست كه بزنه به كمرش