2777
2789
عنوان

زن دوم گرفتن همسايه مون خدا به داد دل زنش برسه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 43 پست

بهش گفتم دخترت اين طوري شده تو چي ميگي بهم امروز عروسيته من واست چي كم گذاشتم ميگه تو اسلام مرد حق داره ٤تا زن بگيره (اينقدر اين زن رو محدود كرده مردك ملعون اجازه هيچ كاري بهش نميده با اين كه خارجه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داری از زبون اون خانم میگی؟؟ بعد شوهرش چه کاره است که تو کشور خارجی دوتا دوتا زن میگیره اونم تو ...

مردك ملعون ماشين كرائه ميده سه چهار تا خونه داره و ازدواج اين خانمش رو هم اصلا ثبت نكرده تو شهرداري اينجا كه اين خانم بتونه كاري كنه 

من تو شوك ماندم كه چيشده خدايا قبل از اون هم تقريبا يه صد تا ميس كال داشتم ولي چون شوهرم هيچ وقت اجا ...

۱۰۰ تا میسد کال؟؟؟؟حالا جواب میداد خب.افغانی توکشورخارج و اینقدر توسری خور.والله توایران که میخوان مارو بخورن....!!!

مرده چندسالش ک دختر 20ساله گرفته 

اون دختر چطور با این ازدواج کرد نمیدونست زن و بچه داره 

لعنت به این زمونه

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
۱۰۰ تا میسد کال؟؟؟؟حالا جواب میداد خب.افغانی توکشورخارج و اینقدر توسری خور.والله توایران که میخوان م ...

زنه پشتون هست اقوام پشتون زن رو مثل معذرت ميخام مال واموال ميدونن 

بهش گفتم دخترت اين طوري شده تو چي ميگي بهم امروز عروسيته من واست چي كم گذاشتم ميگه تو اسلام مرد حق د ...

معلومه بابا که این باشه خب زبون دامادهم سر دخترش درازه دیگه.پس فردا اونم ی هووو سر دخترش میاره

خب بره اداره مهاجرت علاوه براینکه طلاقشو از مرده میگیرن اجازه ورود هم به مرده نمیدن

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

خانمه گفت رفتم پيش دخترم دخترم سر وصورت زخمي دماغ شكسته دخترم و نوه ام رفتيم بيمارستان نگو شوهر دخترم اونو زده وخودش فرار كرده رفته المان كه نتونن دستگيرش كن

زن بيچاره باحجاب دختراش با حجاب بدون دوست پسر يكيش دانشجو پزشكي يكي معلمي همه از زيبايي مانند حور بهشتي ،گريه ميكرد گفت يه عمر خدمتكار خانوادش بودم اينجا با همه چيزش ساختم حالا جوابم اين شد

مرده تو همين كشور زن گرفته اينا ٢٥ساله اينجان 

خب لو بده کشورای خارجی غیر مسلمان اجازه داشتن زن اول ودوم رو همزمان نمیدن ومرده همون فرد خاطی رو دیپورت میکنن حالا هرچقدم از سکونتش گذشته باشه طلاق زن ناراضی رو هم میگیرن بعلهه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏