بچه ها سلام واقعا حالم خراب بود و تو شوك بودم بخاطر ناراحتي اين زن🤧جريان اينه كه ما با هم سلام وعليكي داشتيم اول اومد گفت شما فارسي زباني گفتم بله (خارج هستيم)وبعد از اون با هم هميشه يه سلام وعليكي داشتيم اين خانم اهل افغانستان وپشتون بودن (فارسي ميفهميدن)از سر دلتنگي ما مهاجرا با هم هميشه حرف ميزنيم ديروز ديدم بهش گفتم خوبي چن روزه نبودي سرحال نيستي گفت هي 😭گفتم چيشده گفت
بهش گفتم دخترت اين طوري شده تو چي ميگي بهم امروز عروسيته من واست چي كم گذاشتم ميگه تو اسلام مرد حق داره ٤تا زن بگيره (اينقدر اين زن رو محدود كرده مردك ملعون اجازه هيچ كاري بهش نميده با اين كه خارجه)
زن بيچاره باحجاب دختراش با حجاب بدون دوست پسر يكيش دانشجو پزشكي يكي معلمي همه از زيبايي مانند حور بهشتي ،گريه ميكرد گفت يه عمر خدمتكار خانوادش بودم اينجا با همه چيزش ساختم حالا جوابم اين شد
خب لو بده کشورای خارجی غیر مسلمان اجازه داشتن زن اول ودوم رو همزمان نمیدن ومرده همون فرد خاطی رو دیپورت میکنن حالا هرچقدم از سکونتش گذشته باشه طلاق زن ناراضی رو هم میگیرن بعلهه
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏