2777
2789
عنوان

شوهرم بچه خیالی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 50 پست

شوهرت مشکل روانی پیدا کرده

ببرش پیش روانشناس 

بچه خیالی یعنی توهم و مشکل روانی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ماهی ۳۰ دونفر مدیریت کردنتش ممکنه . پس انداز میتونین کنین. سرچ کن تاپیک های مدیریت تو نی نی سایت اتفاقا ۲۰۰۰ تا صفحه هم جلو رفته. بخون شاید کمکت کرد تو مخارج خونه و پس انداز. ایشالا سال بعد بچه دار شید 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

باز خوبه تو باهاش موندی با این وضع داغون شغلش چیه؟

اخلاقش خیلی خوبه اصلا روم نمیشه بخاطر نداری ولش کنم 

مهربون صبور بهم احترام میذاره با اینکه نداره ولی سعی میکنه چیزی میخام برام فراهم کنه با اینکه خانوادم همه پولدارن بعد بد شوهرمو میگن ولی طوری باهام بوده میتونم خوب تحمل کنم بخاطرش

خونه نداریم ماهی سی

ماهی سی تومن اگه تهران نباشید هم خوبه بد نیست

البته نه برای کسی که قصد خرید خونه داره اما برای گذران زندگی خیلی هم صفر نیست از بعضی ها که مثلا با مدرک به جایی رسیدند بهتر درآمد داره 

ولی کار خوبی میکنید فعلا بچه نیارید برای خونه هم واقعا نمیدونم چی بگم خیلی غیرممکن شده خرید خونه

میدونم الان اگر بگم بچه بیارید زندگیتون تغییر میکنه،یه سری میان منو میخورن...ولی اشکال نداره از تجربه خودم میگم؛ من دخترم به دنیا اومد انقدر از نظرمالی رشد کردیم که فقط خدا میدونه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه ی خیالی یعنی چی خانم یعنی جلو چشم شما باهاش حرف میزنه؟عزیزم اینطوری دیگه زده بالا یه فکری براش کنی بهتره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

میدونم الان اگر بگم بچه بیارید زندگیتون تغییر میکنه،یه سری میان منو میخورن...ولی اشکال نداره از تجرب ...

همه مثل شما خوش شانس نیست ده ها نفر دورم میشماسم بچه اوردن الان پول پوشک و ندارن کهنه میگیرن بچه رو هرگز این حرف و به کسی نزن بچه گناه داره

چرا نتونین بچه بیارین باماهی ۳۰ تومن از پس یکی بر میاین خدابزرگه

بخدا ماهم ماهی۳۰تومن حقوق میگیرین با کرایه خونه۱۲تومنی و ۲تابچه یکی مدرسه ای وقسط 

هیچوقت ناامیدنباش باشوهرت حرف بزن یدونه بچه داشته باشین شوهرت گناه داره اینجوری که تومیگی این بنده خدا الان فکر و ذهنش بچه اس

چرا نتونین بچه بیارین باماهی ۳۰ تومن از پس یکی بر میاین خدابزرگهبخدا ماهم ماهی۳۰تومن حقوق میگیرین با ...

توکل بر خدا 

منم دلم بچه میخاد باهاش صحبت میکنم تا ذهنش اینقدر درگیر نباشه 

همه مثل شما خوش شانس نیست ده ها نفر دورم میشماسم بچه اوردن الان پول پوشک و ندارن کهنه میگیرن بچه رو ...

این حرف من نیست گلم،روایت داریم در این خصوص، اگر دروغ باشه یعنی امامان دروغ گفتن...بهرحال من بحثی ندارم من فقط از تجربه خودم و اطرافیانم گفتم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻