من همسرم سال 98 زیگیل تناسلی درآورد و من همون موقع پاپ اسمیر دادم زیگیل نداشتم الان شوهرم لیزر کرده من بچه دوممو باردارم و یه زایمان طبیعی هم داشتم امکانش هست منم گرفته باشم آخه شهریور و مهر سال قبل ک برای کشیدن بخیه هام رفتم دکتر نگفت بهم زیگیل دارم دکتر شوهرم گفته خانومت بره پاپ اسمیر بده من خیلی میترسم یه بار دادم درد داشت چیکار کنم
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فشار داد زیر دلم درد گرفت میترسم الان امکان داره دکتره کار بلد نباشه
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
دردش از زایمان بیشتره؟ والا جرات برای اوردن بچه دوم بیشتر لازمه تا پاپ اسمیر😐
من خرم نه😐 زایمان اولم بدون کمک بی حسی بود 6 ساعت تمام درد شدیدم تحمل کردم ولی از بعد زایمان ترسو شدم دلداریم بده
جدی خب تو بارداری میشه داد دعا میکنم زیگیل نداشته باشم جرات لیزر ندارم 😭
شایدم بزرگش کردم راستی متخصص زنان بهتر میتونه این کارو انجام بده یا ماما
پزشک زنان ولی باید بپرسی توژی بارداری میشه انجام داد یا نه ماشالله خیلی شجاع هستی که دوتا با ...
کی من شجاعم😂😂خیلی ترسو ام من بقول مامانم جون معافم اینا همه نقشه شوم شوهرم بوده خواسته من زود حامله شم دوتا پشت هم بیاریم خواسته بهم لطف کنه مثلا😕 امروز متوجه شد که چه اشتباهی کرده موهام میریزه چون 14 ماهه زایمان کردم مجدد 7 ماه دیگه هم زایمان دارم 😐😘
اره دیگه باید پاپ اسمیر بدی یا میخوای قبل از انجامش با دکتر زنان خوب مشورت کن که راهنماییت کنه که لازمه انجام بدی یا نه دکتر ماندانا اکبری من برای کارای زیبایی واژن میرم پیششون خیلی دکتر خوبی هستن و خیلی جالبه که مشاوره انلاین گذاشتن خلی کامل توضیح میدن همه چیو انگار که دقیقا رفتی حضوری . حالا بازم فکراتو کن ولی پیشنهاد میکنم حتما از این دکتر مشورت بگیری