2777
2789

یا همه هول هولکی وقتی خواستگار اومدو اوکی شد میخرن؟

این اصطلاحو شنیدین میگن دختر دار که میشی قندوناشو از اول بخر؟ 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بله هستن چون ی سریا توانایی اینو ندارن ی دفعه کلی پول خرج کنن تیکه تیکه میخرن ک بعدا بخاطر پول کم و کسری نیاد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی قندون از اول بخر، الان کسی مگه قند میخوره دیگه

اصطلاحه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه نشنیدم. هستن. ولی خواهرم الان دخترش عقد کرده س، از بچگی براش سکه میخرید میذاشت کنار. بعد عقدش هر وقت خواست چیزی بخره اونا رو فروخت و جهیزیه ش رو خرید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما نظرمون اینه که چون شاید بعدا بهترش بیاد و از مد بیفته نمیخریم ولی آره هستن من دوستم مامانش ظرف و ظروف چینی شو همه رو خریده براش

با اینکه ازدواج نکرده

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

اره ما هنوز این کارو میکنیم . یه سری از چیزا دیگه مد و به روز بودن نداره و خراب هم نمیشه  توی صرفه جویی در  قیمت خیلی موثره . مثلا اتو جاروبرقی زودپز پیرکس

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی چی قندون از اول بخر، الان کسی مگه قند میخوره دیگه

خخخ🤭🤭منم شنیدم از کسی

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

من دختر وسط بودم، ولی اخر ازدواج کردم، هر چی بود و نبود رو هم مامان سر قبلیا داده بود رفته بود.

من تو سه روز کل جهیزیه مو خریدم.

دقیق یادمه تولد پیامبر سه شنبه بود، مرخصی گرفتم تا جمعه کل وسایل خریدیم

قدیمی میشهباید واسش پس انداز کنن از همون اول ک بعدا بهشون فشار نیاد

تو این زمونه ک تورم بیداد میکنه پول پس انداز کردن اشتباهه باز طلا بخرن ی چیزی ک ی دفعه خدایی نکرده دزد بزنه میخوان چیکار کنن.من ی تایم طلا جمع وردم ماشین بخرم جمع ک شد ازم دزدیدن

من هم خودم هم مامانم هم بابام 

هرچی رو میدیدیم خوشمون میومد می‌گرفتیم می‌گفتیم برا جهاز من

بعد که شوهر کردم شوهرم گفت جهاز نیار 

منم گفتم خودم از قبل دارم و میارم شون 

و همین 

بعدش دیگه چیز زیادی نگرفتم 

البته اکثر اقوام هم رسم دارن واسه دختر علاوه بر پاتختی یه چیزی مثل کم و کسری جهاز بهش بدن که همه چیم تکمیل شد 

البته الان خونم اصلا مثل خونه یه تازه عروسا نیست چون وسایل هارو از قبل داشت خونه و من چیزی رو نیاوردم بتونیم اینجا خونه بخریم ان‌شاءالله بعداً از شهر خودم وسایل هارو میاریم و همه چیو تازه و نو از اول میگیریم 

ما نظرمون اینه که چون شاید بعدا بهترش بیاد و از مد بیفته نمیخریم ولی آره هستن من دوستم مامانش ظرف و ...

یه دوستی دارم متولد سال ۵۹. میگه من حتی سرویس ملامین هم دارم انباریشون پر از وسیله س ولی خودش مجرده میگه مامانم فکر همه چیو کرده بود به جز خود داماد!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "