2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو،  دلم گرفته😟

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

خونه داییم بودیم یه دختره با چادر اومد در زد درو باز کردم دیدم موهاش همه بیرون ریمل زده ماتیک زده سرخاب سیپیداب زده اومد گفت اقا علی نیستن مادر گفتن ابنو بدم بهشون من گفتم سلام من خواهر زاده شم قابلمه رو بدید من میبرم براش گفت نه باید به خودشون بدم دیگه فهمیدم ماجرا از چه قراره 

بعد من رو همه فامیلام غیرتی بودم هی قابلمه رو میکشیدم اون نمی داد هی میکشیدم جیغ داد دختره سفت گرفته بود یهو ول کردم افتاد زمین دختره غذا و قابلمه افتاد رو سرش همه جمع شدن داییم اومد  هول شد زنگ زد امبولانس 

بعد من رو همه فامیلام غیرتی بودم هی قابلمه رو میکشیدم اون نمی داد هی میکشیدم جیغ داد دختره سفت گرفته ...

خب😂

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

خودش سوار امبولانس شد دختره رو ببره بیمارستان چون قابلمه بزرگ و خیلی سنگین بود منم دزدکی سوار شدم و رفتیم بیمارستان دختره به هوش اومد ماهم کنار تختش یهو گفت اگه پرده ام پاره شده باشی کی منو میگیره  بعد گریست بعدش گفت علی اقا شما با این قضیه مشکلی نداری