2777
2789
عنوان

خانمهای گیلانی(رشت)

615 بازدید | 4 پست

سلام براتون از نی نی سایت بیاین تخفیف گذاشتم 

کلا حجامت خاص وعام در چ مواردی موثره
مثال میزنیم☺️:
در درمان بیماری های:
کمردرد،زانودرد،سیاتیک،دیسک،رحم و تخمدان ،مشکلات مردان،جوش صورت،ناراحتی های کبد وعارضه های پوستی ناشی از کبد(پسوزیاریس،دالصدف،خارش های شدید) ،واریس،پروستات،کلیه و مثانه، سینوزیت،دیابت،مشکلات چشم و گوش،مشکلات دهان،آفت،تیروئید

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
تو رشت نه دكتر طب سنني خوب پيدا ميشه نه حجامت كار!

اولا سنتی با اسلامی فرق داره 

شماره نمایندگان طب اسلامی خواستی برات میفرستم 

دوما حجام خوب هم داریم من خودم پیش خانم قاضی اموزش دیدم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکی را میشناسم سالی چند بار میاد گیلان

من کمر درد شدید داشتم که دکتر برام نوشته بود عمل سیاتیک هم داشتم سرم هم همیشه درد میکرد 

تو یه هفته 4 جلسه روم کار کرد الان دو ساله که نه سردرد نه کمر درد و نه پادرد هیچی ندارم

نه دارو نه عمل جراحی

با انگشتای دستش رو مهره های کمرم کارایی را انجام میداد 

پزشک نبود دوره اش رو میگفت تو خارج دیده

فقط بدیش این هست که همیشه گیلان نیست

باید بهش زنگ بزنی وقت بگیری اومد گیلان بری پیشش

این هم شمارش من که راضی هستم شاید کمکی بشه برای دیگران 

0930

330

2220