2777
2789

چندروز پیش سر یه چیز مسخره بحثمون شد و طبق معمول قهر کرد،امشب برای اولین بار توی این چندسال نیومد خونه خیلی ناراحتم چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت خبر نداد کجا رفته

نه قهره، ولی فکر میکنم خونه دوستش مونده،وقتی قهر میکنه غذا نمیخوره تو خونه و اصلا نگاهم‌ نمیکنه و انتظار داره نن فقط برم جلو،منم چندروز قبلش قهر کرده بود رفتم جلو اینبار نرفتم

وقتی برگشتن،مفصل با ایشون  حرف بزن و از دلشون درار، و اینم قطعا بگو که این کارشون،غمگین و نگران ...

بدتر میکنه دفعه بعد،کلا قهرقهروه خیلی بدم میاد از این اخلاقش

نه قهره، ولی فکر میکنم خونه دوستش مونده،وقتی قهر میکنه غذا نمیخوره تو خونه و اصلا نگاهم‌ نمیکنه و ان ...

وا چه معنی داره این رفتار باهاش حرف بزن بگو قهری که قهری ولی اینکه شب خونه نیای خیلی بده

ذکر یا ودود زیاد بگو

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اووو🤦 بهش پیام بده بگومیترسم 

میدونی وقتی قهر میکنه درست و حسابی جواب نمیده،یه جوری خودشو میگیره آدم نمیخواد سمتش بره،حتی گاهی جواب تلفن یا پیاممو نمیده 

زمانیکه آشتی شدید تو یه موقعیت خوب ازش قول بگیر قهر نکنید و یا وقتی قهر میکنید جای خواب و سفره تونو از هم جدا نکنید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وا چه معنی داره این رفتار باهاش حرف بزن بگو قهری که قهری ولی اینکه شب خونه نیای خیلی بده ذکر یا ودو ...

همیشه همین کار میکنه ولی خونه نیومدن اولین بارشه،خیلی روی اینکه خانوادش بفهمن مشکل داریم حساسه،گفتم خوبه زنگ بزنم مامانش بهش بگم 

زمانیکه آشتی شدید تو یه موقعیت خوب ازش قول بگیر قهر نکنید و یا وقتی قهر میکنید جای خواب و سفره تونو ...

سفره من اولا مینداختم نمیومد بخوره انتظار داشت التماس کنم بیاد منم الان خودم غذامو میخورم و قابلمه میزارم روی گاز بمونه ولی نمیخوره،جای خواب یه مدت تا یکم بحثمون میشد عوض کرد،منم به مشاور گفتم ،دیگه این کارو نکرد