2777
2789
عنوان

شوهرم واسه اولین بار امشب نیومد خونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 37 پست

شوهر منم قهرو بود بهش گفتم قهر کنی میری خونه مادرت تو خونه من قهر معنی نداره و باهاش حرف زدم که قهر سردی میاره و .....شکر خدا بهتره الان

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم قهرو بود بهش گفتم قهر کنی میری خونه مادرت تو خونه من قهر معنی نداره و باهاش حرف زدم که قهر ...

من هزار بار گفنم با قهر فقط من دور میشم ازت و عادت میکنم و..ولی فایده نداره با خانوادش هم همینطوره 

من هزار بار گفنم با قهر فقط من دور میشم ازت و عادت میکنم و..ولی فایده نداره با خانوادش هم همینطوره&n ...

ببین سوره مزمل و طلاق زیاد بخون ذکر یا ودود هم خوبه خالم میگه منم ذکرو میگم شوهرم بهتر میشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
به نظرتون خوبه به مامانش زنگ بزنم،خیلی بدش میاد اونا نگران بشن یا در جریان دعوامون قرار بگیرن

یه سوال دارم گلم آشنتیی تون چقدر طول کشید؟تو دوره آشنایی این اخلاق رو داشت؟تا حالا به خونوادش گفتید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به نظرتون خوبه به مامانش زنگ بزنم،خیلی بدش میاد اونا نگران بشن یا در جریان دعوامون قرار بگیرن

نه بابا،هیچوقت به اونا چیزی نگو،پاشون که وا بشه تو رابطتون شروع میکنن اظهارنظر کردن و دیگه عادت میکنن به دخالت کردن تو کارهاتون،اصلا به خانواده شوهرت چیزی نگو

یه سوال دارم گلم آشنتیی تون چقدر طول کشید؟تو دوره آشنایی این اخلاق رو داشت؟تا حالا به خونوادش گفتید؟

عزیزم ۲ سال تقریبا آشنا میشدیم،این اخلاق رو تا حدودی داشت ولی نه به این شدت،بیشتر حالت دپرس به خودش میگرفت منم سعی میکردم کش ندم،آره تو عقد چندبار گفتم ولی مامانش میگفت باباش همینه و با سیاست باهاش رفتار کن

نه بابا،هیچوقت به اونا چیزی نگو،پاشون که وا بشه تو رابطتون شروع میکنن اظهارنظر کردن و دیگه عادت میکن ...

درسته واقعا ولی چطوری باید بهش بفهمونم دیگه تکرار نکنه؟