2777
2789
عنوان

حق ملاقات بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 6484 بازدید | 47 پست
چی بگم والا سخته دوری از بچه منم امشب با شوهرم دعوام شد گفت بچرو بزار برو خیلی دلرم عذاب میکشم هر شب ...

مادرش وخواهر مجرد۳۴ ساله 

خود مادرش یود ک حرف گذاشت دهن شوهرم از وقتی فهمید باردارم تا یه مشکلی پیش می اومد تن و بدنمو با این حرف میلرزوند به پسرش میگفت طلاقش بده بچتو خودم بزرگش میکنم اینم دهن بین وبچه ننه

مادرش وخواهر مجرد۳۴ ساله  خود مادرش یود ک حرف گذاشت دهن شوهرم از وقتی فهمید باردارم تا یه مشکل ...

خاک تو سر شوهرت اخه خواهر مادرش میتونن جای تورو واسه بچه بگیرن خواهرش شوهر میکنه میره اون طفل معصوم میخواد پیش پیرزن بزرگ شه اینجام باز ی اسیب دیگه از دوری عمش میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم ایطور بودم همش فحش و کتک و بی حرمتی من همش فکر اینو میکردم بچه بخوات بزرگ بشه چی میفهمه از ...

کاملا حرفاتو میفهمم زتدگیه مامان بابای منم همین بود الهی بگردم واسه مامانم خیلی ضعیف بود الان بچه هاش درست احترام نمیزارن بهش دلم واسش خیلی میسوزه تو غربت بچه ی شیره به شیره شوهر بداخلاق موند پای بچه هاش الات خواهرم هر چی از دهنش درمیاد بهش میگه اگر خواهر نبود من تا الان هزار بار برگشته بودم ولی تحمل رفتاراش واسم سخته

۸ ماهشه  از حضانت تا۷ سالگی اطلاع دارم ولی متاسفانه به دلایلی نمیتونم قبول کنم واسه همین دادخو ...

سلام عزیزم.ببخش میخواستم بدونم چیکار کردین؟بالاخره تونستین بچتونو ببینین؟منم ی بچه ۱۰ ماهه دارم.دارم جدا میشم.میخوام ببینم اینکه برم ببینمش باعث نمیشه دو هوا بشه و بیشتر اذیت بشه؟

سلام عزیزم.ببخش میخواستم بدونم چیکار کردین؟بالاخره تونستین بچتونو ببینین؟منم ی بچه ۱۰ ماهه دارم.دارم ...

سلام نه ندیدمش  ولی  دورا دور عکساشو از طریق یه آشنا میبینم ولی خب من قبلا هم تو تاپیکام گفتم ک خیالم از همه جهت راحته از اینکه بچم پیش پدرشه

سلام نه ندیدمش  ولی  دورا دور عکساشو از طریق یه آشنا میبینم ولی خب من قبلا هم تو تاپیکام گ ...

سلام عزیزم خوبی .منم همسرم بچمو ازم گرفته‌‌..ببخشید برای ملاقات اقدام‌کردین؟؟ چند روز در هفته رسید بهتون..آیا میشه دوری بچه رو تحمل کرد

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

من بچم 2 سالشه 24 ساعت باباش حق ملاقات گرفته در هفته

مهرآبان جان میشه جوابمو بدی عزیزم؟

همسرتون از دوسالگی قرار ملاقاتش ۲۴ ساعتی شد؟

بعد شیر نمیخورد بچت؟

گریه نمیکرد پیششون یا میشناختشون؟

مهرآبان جان میشه جوابمو بدی عزیزم؟همسرتون از دوسالگی قرار ملاقاتش ۲۴ ساعتی شد؟بعد شیر نمیخورد بچت؟گر ...

سلام عزیزم 

سایت مشکل داره کامنت رو نشون نداده بود من تازه دیدم شرمنده😥

فکر کنم قبل دوسالگی بود ، یکی دوماه قبل دوسالگی🥲

چرا هم شیر می‌خورد هم می خواست ببرتش به شدت گریه و ناآرامی میکرد .ولی لعنت به قوانین مردسالارانه و لعنت به اون مرد که به جز لجبازی هاش هیچی براش مهم نبود 💔

سلام عزیزم سایت مشکل داره کامنت رو نشون نداده بود من تازه دیدم شرمنده😥فکر کنم قبل دوسالگی بود ، یکی ...

توروخدا راست میگی؟

الان بچت کجاست پیش کیه

من دارم دیوونه میشم نمیخوام بچمو ازم دور کنه میخوام فقط پیش خودم ببینتش😔😔😔😔😔بعد بچت بیقراری نمیکرد ک برگردونتش؟تا کی شیرش میدادی؟

توروخدا راست میگی؟الان بچت کجاست پیش کیهمن دارم دیوونه میشم نمیخوام بچمو ازم دور کنه میخوام فقط پیش ...

بله عزیزم . ولی الان دیگه بزرگ شده نمی تونه به زور ببره 

بعد بستگی به خودت و قاضی هم داره . من خودم اون موقع یکم شُل گرفتم قاضیمون هم خوب نبود ظلم‌کرد در حق من و بچه ....

می خواست ببره بیقراری میکرد حتما اونجا هم ناآرام بوده ولی نمی‌آورد برام🥲 خدا ازش نگذره😓

تا دو سال و نیم تقریبا شایدم بیشتر ...

بله عزیزم . ولی الان دیگه بزرگ شده نمی تونه به زور ببره بعد بستگی به خودت و قاضی هم داره . من خودم ا ...

الان چندوقتشه بچت؟دختره یا پسر؟

چجوری بچمونو وابسته خودمون کنیم؟

از من اصن وابسته نیس 

بله عزیزم . ولی الان دیگه بزرگ شده نمی تونه به زور ببره بعد بستگی به خودت و قاضی هم داره . من خودم ا ...

قانونا تا زمانی ک شیر میخوره بچه اجازه نمیدن ۲۴ ساعت ببره بچه رو..چقد عوضی بودن