2777
2789
عنوان

بهم بارها گفت قدت خیلی بلنده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 60 پست
اهوممتاسفم براشون💔ی پسره با قد 160 بهم هیت داد من گفتم خداحفظتون کنه شمارو هم خدا آفریده هرقدی زیبا ...

چه مهربونی 🥲 به خاطر همینه با حرف اونا ناراجت شدی اهمیت نده  نعمت خدا بهت داده شکر کن😁😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چی بگم بهت اگه من هم قد و هیکل شما بودم خدای اعتماد بنفس بودم نمیزاشتم کسی جرات کنه راجبم چیزی ...

جدی؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

چه مهربونی 🥲 به خاطر همینه با حرف اونا ناراجت شدی اهمیت نده نعمت خدا بهت داده شکر کن😁😍

طرف خودشم خجالت کشید 

ممنونم عزیزم❤️

آره به خودم اومدم الان 

زنگ خطر بود باید اعتماد بنفسمو قوی کنم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

وشت سر هک الان توی گروه چند نفر تخریبم کردن

ببین عزیزم خدابرایکی قدبلندداده یکی کوتاه یکی هم متوسط،توشک نکن آدمهای ازخدابی خبرازاین چرتامیگن وتوکارخدامدام دخالت میکنن،ب قول دوستمون ب اون ک کوتاهه میگن کوتوله ب اون ک متوسطه میگن اگ بلندترمیشدی بهتربودبه بلندام میگن بلندی ول کن مردمی روکه باخودشونم تکلیفشون مشخص نیست

فدات❤️

خب شما تادیدی کسی تااین حد گستاخ و بی فرهنگه جای ناراحتی بزارش کنار چیزی رو ازدست نمیدی اون خودش هم ضایع میشه وهم خودشو جمع میکنه و میره

لایک نکنید .توروخدا 

شاید یه خانومی قد بلند توی زندگیش داشته که خاطره بدی ازش داره

مادر خواهر زندایی زنعمو یا هرکی

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

چرا معمولا پسرا ام هیت میدن؟میگن دختر باید ظریف باشه؟

غلط کردن مگه اندازه قد دست خودت فکردن خودشون بدون ایرادن اصلا نقطه ضعف نده دستشون بعدن ازت سواستفاده می کنن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بنویس گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه بو میده 

قد من اپشن حساب میشه شما برین فکری به حال حسادت اشکارتون بکنید 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

چه خری بوده که کله صبح حرفش روت تاثیر گذاشته ..جوابشو که دادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بگو گوه خوریش به تو نیومده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فقط اون نییت الان توی گروه پشت سر هم گفتن این قد برای دختر بده و...اشکم در اومد💔😔

عزیزم شک نکن از حسادتشونهگربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده .یعنی مطمئن باش همشون تو کف قد بلندت هستن دلشون میخواد ندارنش

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤