2777
2789
عنوان

چیکار کنم با حالت تهوع بارداری؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 52 پست
ینی واقعا راهی نداره؟ سیرابی هم خوردم گلاب به روتون همشو اوردم بالا

رب انار امتحان کن واسه من جواب داد

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا راهی نداره؟ سیرابی هم خوردم گلاب به روتون همشو اوردم بالا

براي من ك فقط امپول و سرم جواب بود اونم فقط ١٢ ساعت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم سربچهام تا شش ماه تهوع شدید داشتم.

دمیترون .ویتامین ب 6.هیدروکسی زین

اینا رو خوردم یکم بهتر بودم ولی بازم هر روز بالا میاوردم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بنده هفته دیگه سزارین میشم ینی ۹ ماهم در حال اتمامه و هنوزتهوع با منه تحمل دمیترون تحمل دمیترون

الهی عزیزم به سلامتی فارق بشی

وای خیلی سخته تا ۹ ماهگی تهوع

بچه ت چیه؟

لبیک یا مهدی🤚❤

دمیترون برای تهوع خوبه البته تامیشه نخور .

ببین چی میتونی بخوری .همونو بخور . مثلاً من بادوم سفید کرده و نون و پنیر میدونستم بخورم . خوراکم تا ماه 4همین بود . اصلا گوشت نمی‌تونستم بخورم .

سیرابی هم برای تهوع خوبه البته با رب انار درست کنین . 

الان فصل نارنگی هست اگه حالت تهوع داری پوستش رو کمی بکن و بو کن . حالت تهوعت بهتر میشه .

آدامس نعنایی هم خوبه