2777
2789

شما باشید میخرید؟ 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

اتفاقی پستت رو دیدم شاید شانسی بوده ک آنلاین باشم

خاهرم کارگاه داره بعد ۴ سال تلاش الان ب کارگاه با ۱۰ نیرو و درآمد ۳۰۰ الی ۵۰۰ میلیون درماه رسیده هنرمنده بسیار و تلاشگر 

اگر خودت رو میبینی ک میتونی تلاش کنی و بجنگی و واقعن هنر هم لازم داره وتوهم  هنر نقاشط و خلاقیت داری بسم الله که عالیه

اتفاقی پستت رو دیدم شاید شانسی بوده ک آنلاین باشمخاهرم کارگاه داره بعد ۴ سال تلاش الان ب کارگاه با ۱ ...

ظروف سرامیکی دستساز؟! دوغاب و قالب؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوغاب تولید ندارن قالب هم ن اینا مبحثش متفاوته فقط ظروفهمشو باهم که درشروع نمیشه لایک دست سه هندونه ...

دستساز نیست؟ منظورم اینه خودشون میسازن؟ 

سفاله چیه؟ با چرخه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوغاب تولید ندارن قالب هم ن اینا مبحثش متفاوته فقط ظروفهمشو باهم که درشروع نمیشه لایک دست سه هندونه ...

دوغاب و قالب وسیله نیست 

وسیله کار هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستساز نیست؟ منظورم اینه خودشون میسازن؟ سفاله چیه؟ با چرخه؟

خیلی اطلاعاتت کمه عزیزم

چرخ برای سفاله

سرامیک با دوغ اب هست و جداس بحثش اما درشروع تونمیتونی هم دوغاب هم غالب بزنی هم ظرف تولید کنی 

اره خودشون میسازن فعلن توکار ماگ سورپرایزی هستن 

قبلن یه عالمه ظرف مثل میوه خوری و ...اینا میزدن

خیلی اطلاعاتت کمه عزیزمچرخ برای سفالهسرامیک با دوغ اب هست و جداس بحثش اما درشروع تونمیتونی هم دوغاب ...

مغازه برای خودشونه؟ 

آنلاین شاپ دارن؟ 

به نظرت کسی که کارگاه خونگی راه بندازه چقدر درآمد داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مغازه برای خودشونه؟ آنلاین شاپ دارن؟ به نظرت کسی که کارگاه خونگی راه بندازه چقدر درآمد داره

خاهرم اول خیلی زحمت کشید توخونه تولید کرد رو پشت بوم توسرما وگرما بایک کوره 

بعد مغازه گرف 

بعد الان دیگ کارگاه شده با ۴ کوره 

خیلی ها شروع کردن ولی شکست خوردن میگم ک هنر لازم داره خیلی زیاد

وتلاش

ن آنلاین شاپ ندارن اوایل از اون راه بود الان دیگ بازارپیداش کرده ونیازی ب اون نیس

دوغاب و اینا خاستی راهنماییت میکنم ازکجا بخری 

انشالله موفق باشی 

سوالی نیس من اف شم 

مغازه برای خودشونه؟ آنلاین شاپ دارن؟ به نظرت کسی که کارگاه خونگی راه بندازه چقدر درآمد داره

اوایل درآمد خاصی نداره من خاهرم سالای اول درحد ۳ تومن خیلی میترکوند اجاره و ۳ تومن گاهی اجاره فقط درمیومد

سلام ودرود 

عزیزم شما کلاس سرامیک سازی رو شرکت کردید؟

من نتونستم شرکت کنم آنلاین بود هزینه شو نداشتم

ولی علاقه دارم به گل و ساختن ظروف سرامیکی 🤩

با دست ساخته میشن و تو کوره میذارن و...

من که به شخصه عاشق ظروف سرامیکی هستم 

و جایی ببینم هم میخرم 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

خاهرم اول خیلی زحمت کشید توخونه تولید کرد رو پشت بوم توسرما وگرما بایک کوره بعد مغازه گرف بعد الان د ...

به نظر کار خیلی راحتی میاد

ریخته گری که کاری نداره

نقاشی هاشم که خیلی سادس 

کار با کوره خیلی سخته

شما آف شو هر وقت تونستی جواب بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40