2777
2789
عنوان

چیکار کنم با حالت تهوع بارداری؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر میگردم تو نی نی سایت میگن پسر باشه حالت تهوع نداری شما چرا داری

ن بابا دروغه..وحشتناک ترین و شدید ترینشو داشتم

ویار برمیگرده به بدن مادر..هر چی ضعیف تر باشه معدت ویارت بیشتره

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑
آره بچه دومم هم پسره ولی سر اولی اینجوری سختی نکشیده بودم الانم رفلاکس شدید دارم معدم مثل دیگه آبجوش ...

آخه من ازآبلیمومتنفربودم الان عاشق آبلیموشدم ویارمم شدیده الان هفته هفدهم

خدایاخودت نگهداردخترم وپسرم باش
والا دکترم گفت دارو اصلا 

نه عزیز دمیترون بخور ضرر نداره میدونستی اگگه زیاد عق بزنی بچه رفلاکسی میشه؟

من تا ماه آخر تهوع داشتم فقط با دمیترون اروم میشدم اما نمیخاستم زیاد بخورم بچه م طفلی خیلی اذیت شد.رفلکس شدید پیدا کرد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

غذاهای آبکی نخور ، یخ بریز تو پیاله ، میک بزن ، دم و بازدم عمیق انجام بده یعنی هوا رو عمیقا از دهان داخل ریه وارد کن  و از بینی بیرون بده خیلی آروم ،  من اینکارا رو میکردم تاثیر هم داشت