2777
2789
عنوان

کیا کالباس خونگی درست میکنن خودشون

681 بازدید | 39 پست

بچها من خیلی کالباس دوس دارم ولی چون یجوریه نمیخورم

دیدین مث غضروفه انگار.یا حتی یه وقتا پر مرغ هم توش بوده

شما خودتون درست کردین تاحالا؟

روشی ک عااالی بشه طعمش رو بلدین بگید بم

یه مدته خیلی هوس کردمم ساندویچ کالباس

تاحالا هیچی ندیدم ولی دیگه نمیخورم🤢

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم تو عمرم یبارم نذاشته لب بزنم که بدونم طعمش چطوریه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

بخری بهتره بنظرم ولی دستورش توی اینستا یا نت بزنی هست

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بخری بهتره، با دستور توی اینترنت درست کرده، افتضاح شد

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

من خودم درست میکنم ی بوته سیر با فیله مرغ و فلف دلمه و فلفل دراز تندا هست ک هم سبز هم قرمز اونم دوتا نمک ارد ذرت ی قاشق روغن ی قاشق چای خورب بکینگ پودر و هر ادویه ک دوس داری مثل کاری اویشن باعم مخلوط میکنم میریزم توی خرد کن بعد داخل نایلون میپیچونم مثل شکلات بعد ۸۰ دقیقه بخار پز میکنم

انسانم آرزوست