امروز بعد ظهری ساعتای 4 سرو صدا میاد مامانم میره تو کوچه ببینه صدای چیه میبینه مردم اهل کوچه ریختن خونه یکی از همسایه ها دیشب مرده زنش و انقد کتک میزنه سیاه و کبودش میکنه بچه هاشم میکنه تو اتاق از صدای اه و ناله بچه هاش مردم میرن تو میبینن مرده با تبر سره زنش و زده بچه های طفلکش نا نداشتن ازبس داد و بیداد کرده بودن اتاقشون زیر زمینی بوده صدا به ندرت می اومده که شنیدن کمک میخواستن دوتا دختر 8 و 5 ساله با یه پسربچه 10 ساله پدره فرار کرده خدا لعنتش کنه مامانم برام گفت هنوز قلبم تند تند میزنه از این حجم از وحشی بودن چطور دلش اومده آخه تازه یه ماهه اومدن تو اون محل زیادم بیرون نمی اومدن که مردم بدونن چطور خانواده ای هستن
خدای من ، این وحشی ها رو از روی زمین بردار لطفا🥲خدا لعنتش کنه
بچه های چی میکشن الان؟ نابود شدن با اون صحنه فکر کنم
برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ... امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ... امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید