2777
2789
عنوان

دیشب یه مرده زنش و

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 99 پست
هر کاریم کرده باشه فوقش طلاقش میداد حق نداشته به این شکل وحشت ناک بکشتش میدونی چه آثار بدی روی روح و ...

خدا میدونه چه اتفاقی افتاده که مرده اینکارو کرده 

اگه فهمیدی لطفا تاپیک بزن تگم کن باشه؟ 

شیطونک سابقم 🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والادچه هیزم تری بهشون فروختیم آخه خیلی پرسیدن بخاطرهمین گفتم من الان یزدم هرکی میدونه کوردی ...

منم از بچگی مادرم توی گوشم میخوند که کردها ببخشید وحشی هستن منم دیدم خوب نبود بهشون تا بزرگ شدم و تحقیق کردم که این طرز فکر از کجا میاد 

دایی من اون سالها که اوایل انقلاب بود توی کردستان خدمت می‌کرد و اون موقع گروهک های ضد انقلاب اونجا خیلی ترور میکردن با سیم سر میبرین و خیلی وحشی بازی های دیگه داییم اینا را برامون تعریف می‌کرد و می‌گفت کردها اينجوری میکنن در واقع عمدا صحنه سازی میکردن که یعنی مردم عادی اینا را میکشن

ولی ما یه همسایه داریم کرد هستن خیلی خونگرم و مهربونن من دوسشون دارم

منم از بچگی مادرم توی گوشم میخوند که کردها ببخشید وحشی هستن منم دیدم خوب نبود بهشون تا بزرگ شدم و تح ...

کورد یعنی اصالت یعنی غیرت یعنی خونگرم یعنی شجاعت 

شکسته روحم دست رو دلم نزار
همه شماهایی که میگید زنه بی تقصیره و شوهرش حق کشتنش نداشته همونایی هستید که اگه یکی تاپیک بزنه بگه م ...

از این به بعد پس تو کسیو عصبانی کردی ، با تبر زد تو سرت گلایه نکن

نه عزیزم من خودم اونجا فامیل دارم خیلیم ادمای خوبین همه جا خوب و بد داره

منم گفتم که انگشت شمارند این افراد

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید