2777
2789
عنوان

این تیپ ها برای بیرون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 54 پست
یقه باز استین و پاچه کوتاه خشتک و درز قشنگ درمعرض دید دارن تبدیل میشن ب انسان اولیه😑

الان مشکلت چیه 

؟ میشه بری بیرون

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یقه باز استین و پاچه کوتاه خشتک و درز قشنگ درمعرض دید دارن تبدیل میشن ب انسان اولیه😑

شماها نظرتون راجع ب پوشش ادمها اینجوریه و متمدن هستین؟!ا فکر نمیکنین پوشش هرکس ب خودش مربوطه 

خارج همه انسانهای اولیه ان؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عادت دارید تو مسائلی که بهتون مربوط نیست دخالت میکنی؟ اسی یه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کلمه نظر خواست نگفت بیاید درمورد بحث پوشش و حجاب باهم حرف بزنیم😐 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
الان خورده مبشی

من محترمانه جواب میدم 

مثل بعضیاطلبکارانه صحبت نمی کنم عزیزم

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم
الان خورده مبشی

چرا 

زنا تا چشمشون میفته سریع توذهنشون  میگن اینو نگا

مردا ک دیگه.....

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بتو چ سرت تو لاک خودت باشه 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
چرا  زنا تا چشمشون میفته سریع توذهنشون  میگن اینو نگا مردا ک دیگه.....

هه مث شما امل نیستن 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
قصد افراد برای این که شلوار کوتاه + جوراب کوتاهی بپوشند که یک تیکه از پاهاشون دیده بشه ، برام جای سو ...

چون دوس داریم 😊

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن

آره خیلی قشنگن 😍😍 دوتاش عالیه عالی 

فقط یه چیزی اولی برا شما که ۱۸ سالته عالیه 😍🤩 

دومی یه خورده بدرد شما حس میکنم نمیخوره 

بدرد یه سن ۲۵ متاهل به اون بهتر و باکلاس تر میاد 

بازم نظر شخصی منه 

سلیقه ای هست هرکی هرجوری عشقش میکشه میپوشه میگرده 

درکل عالین ولی خب من خودم به شخصه نمیپوشم چون چادر میپوشم دیگه مانتو بلند و کفش خیلی پاشه دار نمیتونم بپوشم 

و اینکه بچه کوچکم دارم خیلی سختمه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من محترمانه جواب میدم  مثل بعضیاطلبکارانه صحبت نمی کنم عزیزم

شما هرموقع یادگرفتی کاری ب پوشش دیگران نداشته باشی و نظر بیجا ندی ، بعد بیا راجع به احترام صحبت کن 

شماها نظرتون راجع ب پوشش ادمها اینجوریه و متمدن هستین؟!ا فکر نمیکنین پوشش هرکس ب خودش مربوطه  ...

خارجه بی دین و داخل با دین

خارجیا از اول پوششون همین بود

اینجا هی از پوششون زدن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
چرا  زنا تا چشمشون میفته سریع توذهنشون  میگن اینو نگا مردا ک دیگه.....

ببین عزیزم

به شما ربطی نداره