2777
2789
عنوان

این تیپ ها برای بیرون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 54 پست
خوندم ریکا قادری😂😐😐

خخح😂😂😂

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

من این سبکو دوس ندارم 🥲

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد افراد برای این که شلوار کوتاه + جوراب کوتاهی بپوشند که یک تیکه از پاهاشون دیده بشه ، برام جای سو ...

دوس دارن دوووووووس😐دقیقا همونطور ک شما شلوار بلند دوس داری 

سلیقه ها متفاوته

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

قصد افراد برای این که شلوار کوتاه + جوراب کوتاهی بپوشند که یک تیکه از پاهاشون دیده بشه ، برام جای سو ...

لطفا برو بیرون

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

نه خوشم نیومد

من با این کفشا برم بیرون هزار بار کله معلق میخورم زمین😐

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اولی رو دوست داشتم به سنت میاد.  ❤️😃

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دلیلش ب امثال شما ربط نداره بفرما بیرون خانم بهشتی 

بهشت گوهتون ارزونی خودتون 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
نه خوشم نیومد من با این کفشا برم بیرون هزار بار کله معلق میخورم زمین😐

من راحت راه می رم

مثل قصد اونایی ک شلوار بلند میدوشنه مثل اونا قصد خاصی ندارن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دلیلش ب امثال شما ربط نداره بفرما بیرون خانم بهشتی  بهشت گوهتون ارزونی خودتون

مرسی😍😍😍

همیشه یک از اینا پیدا میشه تو تایپک من میخواستم دعوا نشه  فقط گفتم برو بیرون

یقه باز

استین و پاچه کوتاه

خشتک و درز قشنگ درمعرض دید

دارن تبدیل میشن ب انسان اولیه😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من عاشق این دخترم خعلی خوب و خفنه با اون دوست پسرباحالش استایلش رو دوس

منم

آب رفته شلواراشون😐😐😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓