2777
2789

بنظر من بیشتر ب ژنه ،زن باردار ک نمیتونه چیزی نخوره هم خودش هم بچه احتیاج دارن 

حساس نباش خیلی ولی اگ دیدی خ داری وزن میگیری سعی کن چیزایی با حجم کم ک مقوی و سیر کنندس بخوری 

البته ک بازم میگم ب ژنه بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بیشتر ب ژنه ،زن باردار ک نمیتونه چیزی نخوره هم خودش هم بچه احتیاج دارن  حساس نباش خیلی ...

اره نه که چیزی نخوره منظورم همون اعتدال خوردنه من البته اگه بشه جلو خودمونو بگیریم

خودت باش مگه خودت چشه.!😉😌

برو دکتر تغذیه، همه چی رو برات شرح میده و با خیال راحت میتونی بخوری و وزنتم کنترل کنی

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

من ۱۲ کیلو اضاف کردم تا یک ماه بعد زایمانم ده کیلوش کم شد فقط دو کیلو مونده اضافه تا برسم ب وزن قبلم

من زیاده روی تو غذا نمیکردم بجاش میوه و آجیل بیشتر میخوردم 

البته منم دیابت بارداری هم گرفتم ک باعث شد رژیم باشم و وزنم زیاد بالا نرفت

اره نه که چیزی نخوره منظورم همون اعتدال خوردنه من البته اگه بشه جلو خودمونو بگیریم

الان بارداری؟اگ اضافه وزن داشته باشی دکترت خودش با توجه به این ک فشار یا قند بارداری هم داری یا ن و وضعیت جنین بهت رژیم میده 

الان بارداری؟اگ اضافه وزن داشته باشی دکترت خودش با توجه به این ک فشار یا قند بارداری هم داری یا ن و ...

نه الان نیستم در اقدامم وزنمم خوبه بعد زایمان اولم باز رژیم‌و‌ورزش اینا انجام دادم وزنمو اوردم پایین

خودت باش مگه خودت چشه.!😉😌

دوست من دوره بارداریشو مشاوره تغذیه را به خاطر همین که اگه چاق بشه چی بشه البته کمی تغییر کرده بود ولی چاق نشده بود که از قیافه بیفته و همه زیر نظر مشاور بود به منم گفت برای بارداری برو ولی من گوش نکردم الان دارم بچم شیر میدم قراری که برم یه رژیم درست بگیرم که هم بتونم بچه شیر بدم همین که لاغر بشم این آدرس اینستاگرام شونه erezhim