2777
2789
عنوان

حاملم وحشتناک ویار کشک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11842 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم. اتفاقا دوست من کمبود کلسیم داشت همش استخون درد بود. باردارم هست. دکتر بش گفتم روز یه بطری ...

منم خیلی میخورم صبح ظهر شب همش کنارمه یروز که نمیخورم حالم بد میشه حس میکنم میخام غش کنم و استخونام درد میکنه...با اینکه روزی دوسه لیوان شیر و قرص کلسیمم میخورم

کشک خشک همه جا هس بگردی پیدا میشه فقط خوبو بهداشتیشو بگیر...یاد خودم افتادم تو حاملگی در ب در دنبال ...

حالا من اوایل دنبال قره قوروت و لواشک بودم این چند ماه اخر فقط کشک...جوری که حس میکنم نخورم میمیرم

منم خیلی میخورم صبح ظهر شب همش کنارمه یروز که نمیخورم حالم بد میشه حس میکنم میخام غش کنم و استخونام ...

بچه همه رو میکشه دیگه.... من یادمه خواهر شوهرم کم خونی وحشتناک داشت. تا آخر بارداری هم نزدیک 20 تا بسته خون تزریق کردن بهش اما حتی یه ذره هم بیشتر نشد خون بدنش. همه میرفت به خورد بچه😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
تو حاملگی ویارم خاک بود.سیب زمینی که پوست میکندم دستام گلی میشد اینقد بو میکردم دلم میخواست بخورم ول ...

وای منم😐بارون میومد بو خاک بلن میشد دلم میرف برم بخورم ب دکترم گفتم گف ویار خاک از فقر آهن و کم خونیه

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
تو حاملگی ویارم خاک بود.سیب زمینی که پوست میکندم دستام گلی میشد اینقد بو میکردم دلم میخواست بخورم ول ...

منم الان بو خاک خیلی دوست دارم ولی نه در حدی که بخام بخورم ولی کشکو جوریه که یه تیکه گچ دیوار کنده شده ببینم یاد کشک میوفتم