2777
2789

خیس نکرده بودی قبلش

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه قبلش لپه رو نیم پز میکنم

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

گوشتش اگه پخته خارج کن..سیب زمینی انداختی توش خارج کن..بعد زیرش زیاد کن بذار بپزه...اخرسرم موادشو برگردون کمش کن بذار جابیفته....یکمم رب سرخ کن بریز روش ک رنگ و روش خوب باشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
حالا که گذشت من از جاریم یاد گرفتم قیمه هاش خ جا افتادست همیشه گوشت و لپه را با هم میزاره من فکر ...

نه من همون اول همراه گوشت میریزم

فقط لپه رو از شب قبل خیس نمیدم

فقط نخود و لوبیا رو خیس میدم

بعدشم اگه دیدی چ لپه چ هر جبوباتی دیگه ای دیر پز بود و خوب پخته نشده، اما توش کیوی، یا انجیر یا درپوش قوری بزار، برای گوشت و حبوباتی که خام یا دیر پز هستن خیلی خوب جواب میده