من از حال خرابیم و از بی کسیم اومدم اینجا دردودل کردم گفتید عکس بزار منم گزاشتم قرار نبود یه درد اضافه کنید به دردام که الان بترسم برید به دختره پیام بدید
شوهرم نمیدونه سایت عضوم یذره انسانیت داشته باشید
همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
منم حالم خرابه چهار ماه عقد بودم یهو سرد شد گفت نمیتونم و نمیخام که باهات زندگی کنم طلاقم داد دیشب فهمیدم رفته خواستگاری داغونم 😔
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
شوهرم نمیدونه سایت عضوم و پیج اصلا فالوور اینا نداره قشنگ معلوم میشه من بودم
قرار نیست شوهرت بفهمه سایت عضوی
برررر فرشم بفهمه عضوی چجوری میاد پیدات کنه
بابا استرس الکی ب خودت نده
بجای اینکه شوهرت واون زنیکه خجالت زده باشن و بترسن تو چرا ترسیدی
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
نترس انقد حیوون نیستن که پیام بدن از سر کنجکاوی ایدی سرچ کردن شاید
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اومدم خونه بابام اینا دعوا کردیم بهش گفتم مهرم نمیخوام مهر حلال جون آزاد طلاقم بده
کی رفتی؟
نیومد دنبالت؟
معذرت خواهی نکرد؟
چرا ملت انقد بی وجدان شدن اخه
اون زنه ک متاهله چرا بی ناموس بازی درمیاره
بحث تازه است همون دو ساعت پیش دعوا کردیم اومدم خونه پدرم شک ندارم الانم داره به اون پیام میده ...
تو چقد صبر داری
چرا دست رودست گذاشتی؟؟؟
چرا هیچکاری نمیکنی؟
چرا خشتک زنه رونمیکشی رو کلش؟؟؟
چرا به زنه پیام نمیدی؟ چرا تهدیدش نمیکنی؟ چراااا به شوهرش نمیگی؟ چرا عکساروبرا شوهرش نمیفرستی؟
از چی میترسی؟؟؟؟ اه اعصابم خورده ازینکه هیچکاری نمیکنی
میترسم آخه شهرمون کوچیکه خونه به پا میشه بعد من میشم مقصر این وسط
تو چرا مقصر باشی؟
بااین عکسا یه کورم باشه حقو میده ب تو