2777
2789
عنوان

اومدم خونه داییم‌ ، زن دایی بی شرفم😒😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15364 بازدید | 247 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن باید برم بگیرم الان تو ماشینم برسم خونه ده دقیقه دیگه میگیرم برات

اکی بعدش صدام کن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
به داداش من نمیخواست بده میخواست بده به یه مردی که هم سن باباشه یبار هم ازدواج کرده طلاق گرفته این ب ...

اون مادره صلاح بچه ش این بوده با داداش شما ازدواج نکنه شاید واسه اینکه شما بیخیال بشید گفته میخوام بدم به فامیل خودم داییت اگه نمیخواست بده به فامیل زنش دخترشو نمیداد و مخالفت میکرد احتمالا فقط واسه پیچوندن شما این حرف رو زده زنداییت

ایراد از تفکر بچه گانه دختره بیچاره بوده که هوایی شده با داداشت 

منم یه چی بگم زندایی من بیشعورتر از همه زندایی ها هس نمیزاره پسرش با من ازدواج کنه بس که حسوده

آره زندایی منم یه شیطانی هس بیا بیین

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
صبر کن باید برم بگیرم الان تو ماشینم برسم خونه ده دقیقه دیگه میگیرم برات

الان خونه بودی ک😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اون مادره صلاح بچه ش این بوده با داداش شما ازدواج نکنه شاید واسه اینکه شما بیخیال بشید گفته میخوام ب ...

داییم نمی‌خواست بده ولی زنش می‌گفت نه باید با پسر خواهرم ازدواج کنه

بعدشم همون آقای احسان داداشمو تهدید کرده بود و از این قضیه که می‌خواسته بده به پسر خواهرش مطمئن هستیم

⁦❤️⁩😻

حالا اگه بخاطر خاستگاری نرفتن خودشو میکشت همه میگفتن مقصر شمایید ک نرفتید خاستگاری دختری ک عاشق داداشتون بودع..... 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
داییم نمی‌خواست بده ولی زنش می‌گفت نه باید با پسر خواهرم ازدواج کنه بعدشم همون آقای احسان داداشمو ت ...

در هر صورت مشکل از سن و سال اون بچه بوده که الان زیر خاکه ولی دیگه سراغ دختربچه نرید توی این سن اونا فقط عشق لباس عروس و آرایشگاه دارن واسه همینه عقلشون کار نمیکنه وگرنه هیچ دختر ۲۵ساله ای خودشو نمیکشه با یه نه شنیدن از سمت مادرش

یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

اره نمیدونم چرا اکثرا خیلی بدن

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️