2777
2789
عنوان

دوستان کرونا ووصل کردن دستگاه به ریه خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست
شوهر بیشعورش برده چقدم میگیم الان مرخص کنین بیمارستان نمیکنه

با رضایت شخصی احتمالا مرخص کنن با امبولانس ببرین ی جا دیگه اگه براش خطرناک نباشه البته ولی امام رضا افتضاحه😑

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
درسته قربون خدابرم خودش یه معجزه کنه دیگ واقعا من ازپا افتادم هرروز گریه  ماجز خالم کسیو نداریم

عزیزم خاله شمام راضی نیست با این شرایطی که داری خودتو اذیت کنی،نی نی گناه داره،بسپار به خدا،بگو اگه قسمته برگرده که شفا بده،اگه قسمتش نیست بیشتر از این زجر نکشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیمارستان امام رضا ادمو بگیره ول نمیکنه پارسال بیمار زخمی مارو ی هفته بلاتکلیف نگه داشتن

اره بخدا توروخدا اشنا دارید اونجا بسپارین خالمو  خیلی حالش بده خالم ناامیدمون میکنن هفت روزه

آخی یاد خاله خودم افتادم اونم دیالیز میشد بچه هم نداشت

امیدوارم خاله شما خوب شه از ته دلم دعا میکنم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

مواظب خودت باش میدونم سخته اما به خاطر نی نی حواست به خودت باشه 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اره بخدا توروخدا اشنا دارید اونجا بسپارین خالمو  خیلی حالش بده خالم ناامیدمون میکنن هفت روزه

نبخدا اشنا نداریم ما با جنگ و دعوا ب زور مرخص کردیم با امبولانس شخصی بردیم بهبود .شمام برین با یه پزشک ک تو بیمارستان خوبه حرف بزنین ببینین چی میگه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد