2777
2789
عنوان

دوستان کرونا ووصل کردن دستگاه به ریه خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔همه اینو میگن توروخدا دعا کنید کارسختی نمیخام ازتون دعا کنید

دعا جای خود 

دیگه کاری جز دعا بر نمیاد از آدم تو این مرحله

ولی همین اقواممون خیلی مقید بودن

مخصوصا خودش و دخترش

خیلی این مدت که بیمارستان بود دخترش ختم و چله گرفت،وقتی مادرش رحمت خدا رفت،الان از خدا گله داره و نا امیده،انگار سست ایمان شده

دعا جای خود  دیگه کاری جز دعا بر نمیاد از آدم تو این مرحله ولی همین اقواممون خیلی مقید بو ...

نه ما امیدمون به خداس جزخدا کسیو نداریم  خدا خودش معجزه کنه حرف مارو نمیشنوه حرف چند نفرو بشنوه دیگ واقعا داریم میمیرم😔😔😔

من اقوامم با ۵۰درصد ریه بستری شد،۴۷روز بیمارستان بود،ساکشن کردن جواب نداد،اکتمرا زدن جواب نداد،۷روز ...

عزیزم ایشون بارداره ..بنظرم جای این پست اینجا نبود 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
صادقانه بگم نه دیگه امیدی نیست بجز معجزه

بخدا زن دایی زن داداشم 95 درصد ریشو درگیر کرد دختراش مثل دیوانه ها فقط دعا میکردن خدارو صدا میکزدن تمام ملت براشون دعا میکرد حتی من که اصلا ندیدمش از ته دلم دعا کردم یعنی دکترا قطع امید کردن ولی معجزه شد الان برگشته خونش حاااالش خییلی خوبه  ولی فعلا دستگاه اکسیژن کنارشه... خداوند به حق علی همون خدایی که اون مادرو شفا داد خاله شمام شفا بده الهی امین

۳۵سالشه خالم خیلی زجر کشیده توروخدا دعا کنید اون بچه نداره ما بی کسیم اون همه کسمونه 😔😔😔😔

امام رضا آخه کاش ی بیمارستان دیگه بود ب هرحال از خدا شفای هر چ زوترشو میخام امید داشته باشین

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
امین  هفت روزه وصله به دستگاه خودشم کلیش پیونده  من خودمم حاملم چند روزه عذاب دارم میکشم ...

گلم واسه خدا کاری نداره شفا دادن مریض

امیدتونو از دست ندین ..ان شالله صلاحش تو شفای خاله ت باشه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
بخدا زن دایی زن داداشم 95 درصد ریشو درگیر کرد دختراش مثل دیوانه ها فقط دعا میکردن خدارو صدا میکزدن ت ...

آمیین بخدا خالم هیشکیو نداره یه شوهر معتاد داره خدا خودش کمکش کنهه اینقدر نذر گفتیم انشالله خوب بشهههه همشونو میدیم

گلم واسه خدا کاری نداره شفا دادن مریض امیدتونو از دست ندین ..ان شالله صلاحش تو شفای خاله ت باشه

درسته قربون خدابرم خودش یه معجزه کنه دیگ واقعا من ازپا افتادم هرروز گریه  ماجز خالم کسیو نداریم

شوهر بیشعورش برده چقدم میگیم الان مرخص کنین بیمارستان نمیکنه

اره بیمارستان امام رضا ادمو بگیره ول نمیکنه پارسال بیمار زخمی مارو ی هفته بلاتکلیف نگه داشتن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
عزیزم ایشون بارداره ..بنظرم جای این پست اینجا نبود 

واقعیتو گفتم 

وقتی سوال عموم مطرح میکنن،امید واهی و دروغ گفتن چه فایده،بنظرم کسی که میدونه چه شرایطی داره و حساسه،نباید خودشو درگیر این بحثا کنه