2777
2789

لطفا کسایی که امتحان کردن دارو ههشونو بگن ممنون میشم 😘 برای ضعیفی جشم شنیدم درمان دارن نمیدونم جواب نیده یا نه نمیخوام ناامید شم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

من مامانم کولیت دارن بله خداروشکر خیلی بهترن، اوضاعشون واقعاً خراب بود دکترا با داروهای شیمیایی کاری ازشون برنمیومد دکتری هم که الان میرن فوق تخصص گوارش دارن همراه با طب سنتی درمان میکنن

خواهرم هم تنبلی تخمدان که همه دارن داشت خداروشکر بچه دارشدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه یبوست و صفرا و سودا دارو گرفتم ب شدت روم اثر منفی داشت تپش قلب گرفتم با داروهاشون و تکرر ادرار یعنی نیم ساعت یه بار میرفتم دستشویی . یه بارم واسه عفونت ادراری جامع امام رضا خوردم تا دو روز معده م داغون بود از دردش گریه میکردم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من مامانم کولیت دارن بله خداروشکر خیلی بهترن، اوضاعشون واقعاً خراب بود دکترا با داروهای شیمیایی کاری ...

سنتی یا اسلامی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من مامانم کولیت دارن بله خداروشکر خیلی بهترن، اوضاعشون واقعاً خراب بود دکترا با داروهای شیمیایی کاری ...

عزیزم میتونم بپرسم مامانتون چی میخورن؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
آنقدر زیاده خوده مامانم هم یادش میره  ریزه کاری های داروهای گیاهی زیاده

ممنونم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶