2777
2789
عنوان

نامزدش به خواننده حسودی میکنه:/

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه افراطی ام واقعا خوب نیست 

اگر از اهنگ خوشت میاد دانلود کن گوش کن و لذت ببر 

ولی دیگ کل عکسو البوم اونم خواننده خارجی خیلی مسخره است 

قشنگ سبک علاقه تینیجری 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
سلام خوبی؟ اوکی شدی با اون مسئله؟

سلام عزیزم خوبی؟ 

اره حل شد خداروشکر :) ممنونم ک ب یادم بودی❤❤❤

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
😐😐😐 عوق میخوای بزنی وسط سایت جاش نی:/ هرکسی یک طوره یکی دوست داره عکس دوست پسرشو بزنه😏 یکی ...

آرااام فرزندم نمیتونیم نظر بقیه رو عوض کنیم ولی شاید باعث شد بدونن حتی اگه بدشون میاد هیت ندن

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
ولی من درباره نوع حرف زدن تو حرف زدم:)  پ ن : اگ ناراحتی طرز حرف زدن تو درست کن

بهتره سرتو  تو هر چی نکنی 

سرت تو زندگی و حرف خودت باشه 

کسی با تو حرف نزد یجوری حرف میزنی نکنه زن بی تی اسی خبر نداریم هاان؟

ریپ نکن جواب نمیدم🤭

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
اون برای تنوع نوشتم وگرنه خیلی پدیدم😂

پدید بودی گوشیت پره عسک دختر نمیشد😂😂🤦🏻‍♀️

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
دیگه صحبتی ندارم ، کسی که تفاوت ِ موی زیر بغل که بین که اصلاحش مربوط بحث تعریق و بهداشت ِعمومی   ...

موی زیر بغل برای مردا باعث کثیفی نمیش! میشه پس باید یا زدشون یا هرروز حمام رفت

کاش یکم ملایم تر با هم صحبت کنیم :) و اینکه سلیقه ای که زیاد نیست دلیل نمیشه بده

ببخشید ملیون ها آدم توی تمامی کشورها طرفدار این گروهن ،یعنی منظورت اینه همشون بلوغ عقلی ندارن؟!

اگر نظر منم بخواید بله... 

وقتی به بلوغ عقلی رسیدندمتوجه میشن ک نداشتن. 

یه ۲۵ به بالای طرفدار پیدا کن ک واقعا عقل داشته باشه و موفق باشه و از لحاظ روحی نرمال باشه!

من خودمم زیر ۲۳ بودم طرفدار تتلو بودم. انقدددد دوسش داشتم حس میکردم هر کی اهنگاشو مسخره میکنه نمیدونه چیو داره از دست میده. 

الان ولی دیگه یه اونطور طرفدارش نیستم. تعصب خاصی روش ندارم و واقع بینانه به رفتارها و کارهای خوب و زشتش نگاه میکنم. فقط اهنگای قشنگشو گوش میدم. همین!!!

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بهتره سرتو  تو هر چی نکنی  سرت تو زندگی و حرف خودت باشه  کسی با تو حرف نزد یجوری حر ...

ببین دوست عزیز من واقعا با کسی بحث ندارم ولی نباید تحت هیچ شرایطی به علایق بقیه بی احترامی کرد مگر اون علایق موجب آسیب به بقیه بشه و اگه مثلا عووق نمیگفتی اینجور جواب داده نمی‌شد پس لطفاً اروم تر و ملایم تر با هم صحبت کنید 

پشت هر اکانت مجازی یه قلب واقعی هست که ممکنه بشکنه💖

اگر نظر منم بخواید بله...  وقتی به بلوغ عقلی رسیدندمتوجه میشن ک نداشتن.  یه ۲۵ به بالای ...

عزیزم بخث تتلو فرق داره این گروه اهنگاشون انگیزشیه من به تتلو هیت نمیدم چون خودمم گوش میدم ولی نباید طرفدارای کسی رو نابالغ خطاب کرد  :)