یاد عموم و زن عموم افتادم 😂😂 عموم مجرد بود وقتی فیلم جومونگ بود شانسی بود داخلش برچسب جومونگ و سوسانو بود عموم کلی برچسب از سوسانو زده بود به کمدش و دیوار و در و کتاباش و همه جا زده بود البته از جومونگ و اینا هم بود ولی خب چون سوسانو زن بود بیشتر تو دید بود کل اتاقش و کمدا همه چی عکس سوسانو ضایع بود بعد زن عمومم که دختر عمو بابام اینا بود با ما رابطه خونواده گی داشتن اهنگای محسن لرستانی خیلی معروف بود زن عموم ( البته هنوز زن عمو من نبود) همش اهنگاش گوش میکرد حفظ کرده بود میخوند
کلا مثل الان کراش داشت رو محسن لرستانی ولی خب اون موقع ما چمیدونستیم کراش چیه 😂
یعنی انگاری عاشق محسن لرستانی بود با اهنگاش عشق میکرد
خلاصه ازدواج کردن باهم شد زن عمو من
باهم همش بحث داشتن اون میگفت تو خودتی و محسن لرستانی اون میگفت توام همش سوسانو تو اتاقته 🤣🤣😂😂 دیگه اون تعصبی که اهنگا محسن از گوشیت حذف کن اونم میگفت که چرا همش تو اتاقت عکس زنه ( سوسانو )
یا حتما خوشت میومده عاشقش بوده مجردی که سوسانو زدی به درو دیوار و کمد
کلا یه وضعی بود 😂😂 اخرم دوتاشون حساس رو همدیگه دیگه بعد عروسی دوتاشون ول کردن اون دیگه عکسا سوسانو از درو دیوار در اورد اونم اهنگا محسن حذف کرد و دیگه رفتن سر خونه زندگیشون درگیر زندگی و بچه داری یادشون رفت
چند سال بعدش میگفتن عقلمون نمیکشیده چه دغدغه ای داشتیم زن عموم میگفت وقتی با محمود ازدواج کردم عکسا سوسانو دیدم حرصم میگرفته
عمومم میگفت زورم میومده خانمم اینقدر رو یه خواننده کلیک کرده باشه