بحث طرفدار بودن نیست.
بحث طرفداری افراطی و علاقه شدید به چیزیه که روی زندگی شخصی اثر بزاره.
من بی تی اسی زیاد اطرافم زیاد دیدم. جوری طرفداری میکنن و کراش زدن که غیرطبیعیه. همه هم زیر ۲۰ اند.
به عنوان مثال من عاشق شادمهرم. اگ از نزدیک ببینمش ذوق مرگ میشم. ولی این علاقه روی زندگی شخصیم ابدا تاثیری نداره.
امیدوارم متوجه منظور شده باشی. من طرفدارهای کسی رو نگفتم نابالق. علاقمندان افراطی به یه گروه رو گفتم. مثلا دوست شما که این مسئله روی زندگی شخصیش اثر گذاشته یا خود شما که متوجه نمیشید کار کدومشون اشتباه و سوال میپرسید.
بعد هم نداشتن بلوغ فکری چیز بدی نیست و اقتضای سن هستن.
شخصا عقیده دارم بلوغ فکری زیر ۲۵ اتفاق نمیافته. برای خود منم حدودا همون موقعها اتفاق افتاد.
الان این ویژگی های پایین رو بخونید. اینا تعاریف ویژگیهای ساده ای از بلوغ فکری هستند.
- فرد بالغ با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند.
- او مسائل زندگی اعم از شخصی، اجتماعی و سیاسی را درک و با آنها عاقلانه برخورد می کند، نه احساسی و هیجانی.
- به هیچ وجه بدون دلیل و کورکورانه از دیگران تقلید نمی کند.
- توانایی فرضیه سازی دارد و تلاش می کند برای هر اتفاقی، توضیحی منطقی پیدا کند.
- برای وقت خود ارزش زیادی قائل است و آن را با رفتارهای سبک و سفیهانه مثل دخالت در کار دیگران، هدر نمی دهد.
- با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند.
- در قبال خودش و خانواده اش مسئولیت پذیر و در صورت اشتباه کردن نیز انتقادپذیر است.
- خودخواه و خودمحور نیست و توانایی تطبیق با شرایط و محیط پیرامونش را دارد.
- او قادر به کنترل تکانه های هیجانی خود است؛ یعنی می تواند احساسات و هیجانات خود را مدیریت کند.
چهار موردی که رنگ کردم چیزهای مرتبطی هستن که در دوست شما و سایر بی تی اسی هایی که دیدم نبوده.