2777
2789
عنوان

نامزدش به خواننده حسودی میکنه:/

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 128 پست
ببین دوست عزیز من واقعا با کسی بحث ندارم ولی نباید تحت هیچ شرایطی به علایق بقیه بی احترامی کرد مگر ا ...

به درک که بشکنه 

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی توی علاقش افراط نکنه بنظرم هیچ مشکلی نداره حالا اینکه میگین عکس هارو کنده خب خوبه فقط خیلی درموردشون با همسرش صحبت نکنه ولی اینکه آنفالوشون کنه و آهنگاشون رو گوش نده خیلی بی انصافیه باید به علایق هم احترام بزارن 

من خودم ۲۳سالمه سریال کره ای میبینم و رفتارامم افراط گونه نیست چه عیبی داره حالا. ایشونم موسیقی کره ای دوست داره بنظرم هردو بهم احترام بزارن 

ایشالله مشکل دوستتون حل بشه و خوشبخت بشن❤

بهتره سرتو  تو هر چی نکنی  سرت تو زندگی و حرف خودت باشه  کسی با تو حرف نزد یجوری حر ...

داری به طرفداراشون توهین میکنی 

عاره اصن همه کارشونم 😏

به جای اینکه اینقدر پورعانه حرف بزنی قبول کن طرز حرف زدنت اصلا قشنگ نبوده 

برو یاد بگیر چجور نظرات رو محرمانه به بقیه بقبولونی

وگرنه همه اینطوری بلندن حرف بزنن

داری به طرفداراشون توهین میکنی  عاره اصن همه کارشونم 😏 به جای اینکه اینقدر پورعانه حرف بزنی ...

ببین اولش گفتم کسی با تو حرف نزد

داری زیادی وز وز میکنی

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
اگر نظر منم بخواید بله...  وقتی به بلوغ عقلی رسیدندمتوجه میشن ک نداشتن.  یه ۲۵ به بالای ...

عزیزم خیلی سخت نیست میتونی یه جستجو توی اینستا توییتر یا هرجای دیگه بزنی 

ما آرمی وکیل،معلم،بازیگر،مجری،پلیس،و...همه چیز داریم ،من نمیخوام به تتلو بی احترامی کنم ولی تتلو با بی تی اس یکی نیستن ...هرکسی اینو میدونه ،اصلا این چیزارو بیخیال 

چرا باید بخاطر یه چیز به این کوچیکی 

انقدر بیان به طرفدارا و ...توهین کنن 

درواقع اونا هستن که به اصطلاح به بلوغ عقلی نرسیدن و نمیتونن درک کنن که هرکس یه طرز فکره خاصی داره 

واقعا لازمه توهین کرد ؟

چرا برای یه مسئله کوچیک انقد همدیگرو نارحت کنیم ،اوکی ما بچه ایم نمیگم نیستیم من قبول دارم عقلم کامل نیست عقل آدم هیچوقت کامل نمیشه هرروز درحال بدست آوردن تجربه های جدید و علم های جدید هستیم وقتی هنوز داریم رشد میکنیم یعنی قبل این رشد کامل نبودیم و الان هم نشدیم ...

چرا باید دل آدمارو یاهمون به اصطلاح بچه هارو بشکنیم بخاطر یه مسئله کوچیک !

عزیزم بخث تتلو فرق داره این گروه اهنگاشون انگیزشیه من به تتلو هیت نمیدم چون خودمم گوش میدم ولی نباید ...

بحث طرفدار بودن نیست. 

بحث طرفداری افراطی و علاقه شدید به چیزیه که روی زندگی شخصی اثر بزاره. 

من بی تی اسی زیاد اطرافم زیاد دیدم. جوری طرفداری میکنن و کراش زدن که غیرطبیعیه. همه هم زیر ۲۰ اند.

به عنوان مثال من عاشق شادمهرم. اگ از نزدیک ببینمش ذوق مرگ میشم. ولی این علاقه روی زندگی شخصیم ابدا تاثیری نداره. 

امیدوارم متوجه منظور شده باشی. من طرفدارهای کسی رو نگفتم نابالق. علاقمندان افراطی به یه گروه رو گفتم. مثلا دوست شما که این مسئله روی زندگی شخصیش اثر گذاشته یا خود شما که متوجه نمیشید کار کدومشون اشتباه و سوال میپرسید. 

بعد هم نداشتن بلوغ فکری چیز بدی نیست و اقتضای سن هستن. 

شخصا عقیده دارم بلوغ فکری زیر ۲۵ اتفاق نمی‌افته. برای خود منم حدودا همون موقع‌ها اتفاق افتاد. 

الان این ویژگی های پایین رو بخونید. اینا تعاریف ویژگی‌های ساده ای از بلوغ فکری هستند. 

• فرد بالغ با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند.
  • او مسائل زندگی اعم از شخصی، اجتماعی و سیاسی را درک و با آنها عاقلانه برخورد می کند، نه احساسی و هیجانی.
  • به هیچ وجه بدون دلیل و کورکورانه از دیگران تقلید نمی کند.
  • توانایی فرضیه سازی دارد و تلاش می کند برای هر اتفاقی، توضیحی منطقی پیدا کند.
  • برای وقت خود ارزش زیادی قائل است و آن را با رفتارهای سبک و سفیهانه مثل دخالت در کار دیگران، هدر نمی دهد.
  • با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند.
  • در قبال خودش و خانواده اش مسئولیت پذیر و در صورت اشتباه کردن نیز انتقادپذیر است.
  • خودخواه و خودمحور نیست و توانایی تطبیق با شرایط و محیط پیرامونش را دارد.
  • او قادر به کنترل تکانه های هیجانی خود است؛ یعنی می تواند احساسات و هیجانات خود را مدیریت کند.

چهار موردی که رنگ کردم چیزهای مرتبطی هستن که در دوست شما و سایر بی تی اسی هایی که دیدم نبوده. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سلام عزیزم من ۳۰سالمه متاهلم اتفاقا هم طرفداره گروه اکسو ام .همسرم هیچوقت نگفته که چرا نگاشون میکنی اتفاقا باهم اهنگاشونو میزاریم تو ماشین گوش میدیم .برای پست هایی که برای مغازه اش درست میکنه از اهنگای اکسو استفاده میکنه .هرسری ام وی جدید بیاد باهم نگاه میکنیمو نظر میده .طرفدار و دنبال کننده گروها نیست ولی به علایق من احترام میزاره و منو همراهی میکنه .قرارم نیست من بااونا فرار کنم یا عشقم به همسرم کمتر بشه اتفاقا این همراهیش باعث بیشتر شدن علاقه ام بهش شده .قرار نیست هرچی سن پایینه طرفدار این گروها باشه و سن های بالا حق اینو نداشته باشن .

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
چه مسخره بی تی اس یا هر خواننده مثلا کین که من عکسشو بزنم اتاقم عوووق🤢

توهین نکن ت خوشت نمیاد هیت ندع خیلیا دوست دارن بیاینیاد بگیریم به عقیده دیگران احترام بزاریم🙂