2777
2789
عنوان

نامزدش به خواننده حسودی میکنه:/

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 128 پست

به  نظرم آدم کسی رو بخواد تمام محبتشو برای خودش به صورت ویژه می‌خواد. طبیعی هست و صرف نظر از اینکه کارت دوستت درسته یا غلط نباید حساسیت ایجاد کنه برای همسرش . باید عکسارو جمع کنه اما نباید کامل کوتاه بیاد چون آقا فکر میکنن تسلط کامل دارن و حق این کارو هم دارن. بعضی از طرفدارا در واقع عاشقن نه طرفدار ایشون باید کم کم نامزدشو متوجه کنه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با نامزدشه  خودش دوس داره نامزدش عکس خواننده یا بازیگر مورد علاقش که زن باشه رو بزنه به دیو ...

مشکلی نداره نامزده هم کیم کارداشیان کندال جنر و... رو فالو کرده ولی دوستم بهش حرفی نزده 

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
خب من یچیزی میگم  آیا موی زیر بغل ،پشت لب، پیوند ابرو، موی دست و پا برای زن طبیعی نیست؟ پس چرا ...

منم خیلی بدم میاد ریش و اینا 😷

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

شاید اونا این خلأ درونی رو پر کنن :) تو سخت ترین روزام بدترین روزام که نا امید بودم آهنگاشون بهم امی ...

اهنگاشون انگیزشین؟

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خب مگه میمیره حرف نزنه ازشون؟مث بچه ادم وقتی روزا اون نیس پیگیر اونا باشه

این ک دیگه غصه نداره خانیوممممم

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
خب نه الان واقعا من یچیزی میگم  آیا دوست من میتونه حتی اونارو از نزدیک ببینه؟ خیر این حسودی از ...

چ ربطی داره عزیز من...هر مرد و هر زنی دوست داره محور توجه پارتنرش باشه و هر‌چیزی ک اون جایگاهو ازش بگیره اذیتش میکنه...تو رابطه زنو مرد میخوان برای هم مهم ترین باشن هر شخص سومی چ مجازی چ واقعی رو پس میزنن و روش حساس میشن

چه مسخره بی تی اس یا هر خواننده مثلا کین که من عکسشو بزنم اتاقم عوووق🤢

😐😐😐

عوق میخوای بزنی وسط سایت جاش نی:/

هرکسی یک طوره یکی دوست داره عکس دوست پسرشو بزنه😏 یکی عکس خواننده مورد علاقشو

توجه و علاقه  زن و مرد به یک شخص دیگه باعث حسودی طرف مقابل میشه نباید افراط کرد طرفدار باشه ولی عکس و تعریف دم به دقیقه و ذوق و هیجان زیاد ممنوع 

من خودم طرفدار فرزادفرزین هستم قبلا خیلی تعریف میکردم و ذوق آهنگاش و میکردم شوهرم حسودیش میشد اصلا اهنگاش تو ماشین میومد ردشون میکرد میگفت بدم میاد ازش منم از تعریف و هیجانم کم کردم حساسیت شوهرم هم کم شد

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد
شوهر ایرانی نباید می گرفت فقط 😂 مشکلی نیست منم گوشیم پر عکس دختره چی میشه مگه

درود بر تو واقن😑

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
😐😐😐 عوق میخوای بزنی وسط سایت جاش نی:/ هرکسی یک طوره یکی دوست داره عکس دوست پسرشو بزنه😏 یکی ...

کسی با تو حرف نزد حرف زد؟؟؟ن پس بهتره ساکت باشی

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

اسی به نظرم شوهر دوستت حساس 

من هزارتا دوست دارم که اکسوال و ارمی هستن 

با شوهراشون میشینن کنسرت میبینن 

در این حد شوهراشون پاین 

حتی عکس تصویر زمینه هاشونم بایساشونه 

شوهر دوستت زیادی تعصبیه

به  نظرم آدم کسی رو بخواد تمام محبتشو برای خودش به صورت ویژه می‌خواد. طبیعی هست و صرف نظر از ای ...

نظرتون خیلی منطقی و خوب بود💖

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
اگر فکر میکنی از ادمایی نا امیدی هستی ک این خاننده ها باعث شاد شدنت میشن ، من حرفی ندارم باهات عزیزم ...

نا امید بودم ولی الان نیستم،لطفا بیاید یاد بگیریم که به دیدگاه و نظرهای بقیه احترام بزاریم ،وهرکسی که یکم باورهاش باهامون متفاوت بود بهش نگیم بچه، بی عقل ،تصمیمات آدم ها توی شرایط زندگیشون متفاوته ،من هیچوقت نمیتونم شمارو درک کنم و شماهم منو ،پس بیاید به هم احترام بزاریم تنها کاریه که از دستمون برمیاد ❤️

یاد عموم و زن عموم افتادم 😂😂 عموم مجرد بود وقتی فیلم جومونگ بود شانسی بود داخلش برچسب جومونگ و سوسانو بود عموم کلی برچسب از سوسانو زده بود به کمدش و دیوار و در و کتاباش و همه جا زده بود البته از جومونگ و اینا هم بود ولی خب چون سوسانو زن بود بیشتر تو دید بود کل اتاقش و کمدا همه چی عکس سوسانو ضایع بود بعد زن عمومم که دختر عمو بابام اینا بود با ما رابطه خونواده گی داشتن اهنگای محسن لرستانی خیلی معروف بود زن عموم ( البته هنوز زن عمو من نبود) همش اهنگاش گوش میکرد حفظ کرده بود میخوند 

کلا مثل الان کراش داشت رو محسن لرستانی ولی خب اون موقع ما چمیدونستیم کراش چیه 😂 

یعنی انگاری عاشق محسن لرستانی بود با اهنگاش عشق میکرد 

خلاصه ازدواج کردن باهم شد زن عمو من 

باهم همش بحث داشتن اون میگفت تو خودتی و محسن لرستانی اون میگفت توام همش سوسانو تو اتاقته 🤣🤣😂😂 دیگه اون تعصبی که اهنگا محسن از گوشیت حذف کن اونم میگفت که چرا همش تو اتاقت عکس زنه ( سوسانو ) 

یا حتما خوشت میومده عاشقش بوده مجردی که سوسانو زدی به درو دیوار و کمد 

کلا یه وضعی بود 😂😂 اخرم دوتاشون حساس رو همدیگه دیگه بعد عروسی دوتاشون ول کردن اون دیگه عکسا سوسانو از درو دیوار در اورد اونم اهنگا محسن حذف کرد و دیگه رفتن سر خونه زندگیشون درگیر زندگی و بچه داری یادشون رفت 

چند سال بعدش میگفتن عقلمون نمیکشیده چه دغدغه ای داشتیم زن عموم میگفت وقتی با محمود ازدواج کردم عکسا سوسانو دیدم حرصم میگرفته 

عمومم میگفت زورم میومده خانمم اینقدر رو یه خواننده کلیک کرده باشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت