2777
2789
عنوان

نامزدش به خواننده حسودی میکنه:/

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چندسالشه؟؟ این کراشا واسه نوجووناس دلبندم😅😅

دقیقا 

بچه های زیر ۱۸ سال😂

بعد تازه تو ذهنشون ازدواج خیالی هم ‌میکنن با طرف

۱۰ سال دیگ میفهمن چقد تباه بودن

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بنظرم کسی ک اونقدر طرفداری ی چیزی هست که عکسشو میزنه تو اتاقش و ایجاد حساسیت میکنه برای دیگران به او ...

ببخشید ملیون ها آدم توی تمامی کشورها طرفدار این گروهن ،یعنی منظورت اینه همشون بلوغ عقلی ندارن؟!

الان بحثشون همینه گییر داده همشونو آنفالو کن اهنگاشونم پاک کن کاری ب بقیه چیزا ندارم ولی خیلی کنترل ...

یعنی به خاطر بی تی اس میخواد زندگیشو خراب کنه ؟

والا منم شوهرم درو دیوار اناقشو پر از عکسای یه بازیگر بکنه نسبت به اون شخص حساس میشم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
الان بحثشون همینه گییر داده همشونو آنفالو کن اهنگاشونم پاک کن کاری ب بقیه چیزا ندارم ولی خیلی کنترل ...

من اصلا نمیپسندم این حرکتو هر ادمی حق انتخاب داره حق داره برای خودش علاقه شخصی داشته باشه زیادی تو مخع

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)