بادمجون و سیب زمینی رو نگینی میکنی و سرخ میکنی پیاز رو هم یا نگینی با رنده و باهاشون سرخ میکنی بعد چند تا گوجه رنده شده رو اضافه میکنی و تفت میدی اگر گوجه ها کم رنگ بود یکم رب هم بزن ولی کم
ادویه نمک میزنی و یکم شنبلیله خشک و مرزه
بعد آب میریزی حدود یک کاسه و تیم یا بیشتر و میذاری جوش بیاد وقتی آبش اندازه شد و خواستی خاموش کنی
یه تخم مرغ رو هم میزنی و میریزی توش و یه هم میزنی و سریع خاموشش میکنی که رنگش سفید نشه
بعد هم با سبزی خوردن نوش جان میکنی