2777
2789

بچم سر ماخورده .خیلی بدغذاست

اما کباب رو دوست داره

دیشب به شوهرم گفتم چهار تا سیخ کباب بگیر

تا بچه ها بخورن

وقتی خرید واومد دیدم ۴ تا سیخ کوچولویه

گفتم چند گرفتی

گفت سیخی ۲۰ تومن

تعجب کردم

یعنی ۴ تا سیخ کوچولو ۸۰ هزار تومن😶😶😶😶😥😥😥

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری گلم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

ما اصلاااااااا نمی خریم

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،

آره حالا باز کباب خوبه

فست فود که هیچ ارزش غذایی هم نداره سر به فلک کشیده

یه پیتزا کوچیک ونوشابه میشه ۱۰۰ تومن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
منو همسرم دیشب رفتیم بیرون نفری ی دست چلوکباب سفارش دادیم با دوغ ونوشابه شد۳۵۰

چه خبره 

ما قورمه خوردیم اینقدر شد

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹