الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
منو همسرم دیشب رفتیم بیرون نفری ی دست چلوکباب سفارش دادیم با دوغ ونوشابه شد۳۵۰
چه خبره
ما قورمه خوردیم اینقدر شد
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹