2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 72 پست
نمیدونم میخواد شاید چیزی بگه بهتون که کاری میکنه حساس شی به سراغش بری و گرنه کمبود عکس که نیست.فقط ا ...

اره دقیقا 

ولی خیلی سراغش رفتم و قبول نکرده دیگ عمراااا بهش پیام بدم یا پا پیش بذارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا  ولی خیلی سراغش رفتم و قبول نکرده دیگ عمراااا بهش پیام بدم یا پا پیش بذارم

پس دیگه اصلااااا نرو و خودتو خرد نکن بنظرم شاید میخواد بری حرف بزنی ولی تو نرو بزار ارزشتو بدونه خودش بیاد بری زحمت خودتو به باد دادی

پس دیگه اصلااااا نرو و خودتو خرد نکن بنظرم شاید میخواد بری حرف بزنی ولی تو نرو بزار ارزشتو بدونه خود ...

نه عمرااا دیگ برم 

ولی ی چیز دیگ ک هست از اکانت واتساپ کاریش هی آن و آف میشه..ینی اکانت شخصی خودش ک قبلا بام چت می‌کرد نیست ….ممکنه بازم میخاد ک من برم سراغش یا احتمال خیانت بالاتره؟؟؟

چون کلا اکانت کاریش قبلنا روزی ی بار آن میشد ولی الان نه

شماره همکارانش ک نه چون تو کار املاک هست شماره ای ک با اون آگهی میده و میذاره تو دیوار 

شاید کار داره و مورد داره که انلاین میشه بد بدلت راه نده مطمینم حالا حرف واسط بکنار بفکرت هست که عکس گذاشته ولی تو نرو تا خراب نشی چون غرورت بشکنه اونوقت دلشو میزنی

شاید کار داره و مورد داره که انلاین میشه بد بدلت راه نده مطمینم حالا حرف واسط بکنار بفکرت هست که عکس ...

اره عکس گذاشته میشه خوشبین بود ک خیانت نمیکنه ولی همین ک تازه دو روزه هی آن میشه مشکوکه و تاساعتای یک شب هم آنلاینه کلا ناامید میشم ازش

واسه همین شک دارم بهش