2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 72 پست
از هم دوریم عزیزم من یک ماهه ک خونه مامان بابامم

خب یه روشی پیدا کنید خودتون

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من ک بازدیدم مخفیه و از اکانت دیگ چکش میکنم بعدم چرا باید بعده یک ماه کاری کنه حسادت کنم؟؟؟؟

اها من نمیدونستم یماه گذشته منو همسرم سه روز قهر بودیم تو تل یکسره ان میشد منم مخفی کردم ک دیذم یهو زنگ زد به التماس کردن..براهمین میگم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
منظور من اینه ک اگه یه مرد نیاز جنسی داره مگه همون نیازو زن نداره؟

نه حق نداره داشته باشه نیاز جنسی فقط ماله مرده . حق با مرده . زندگی کلن ماله مرده . حرف حرفه مرد زن باید بره بمیره

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
فکر کنم بفکرتونه اینجوری میکنه حساس شین مغروره؟

نمیدونم واقعا.. دو روز میشه شروع کرده هی آن میشه.. از ی طرف از‌واسطمون شنیدم هنوز اصرار ب طلاق‌ داره و کارای جدایی رو میکنه 

آره خیلیییی خیلی مغروره 

متوجه شدم .اما  زنا تحملشون زیادتره

ما خودمونیم که با دلایل غیر منطقی و غیر عقلانی، حق و حقوقی رو به یه گروه میدیم و گروه دیگه رو از داشتن همون حق منع میکنیم. مثل دادن حق خیانت به مرد صرفن به این دلیل که( مرد سطح تحملش پایین تره). درصورتی که هم زن و هم مرد، نیاز جنسی دارن و خصلت (سطح تحمل) یه ویژگی فردیه نه یه ویژگی جنسیتی.

نمیدونم واقعا.. دو روز میشه شروع کرده هی آن میشه.. از ی طرف از‌واسطمون شنیدم هنوز اصرار ب طلاق‌ داره ...

نمیدونم میخواد شاید چیزی بگه بهتون که کاری میکنه حساس شی به سراغش بری و گرنه کمبود عکس که نیست.فقط اگه واسطتت اونجوری گفته شک کردم