دیوانه_او مدیر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 473 عنوان شوهرم فیلم و عکسای ناجور میبینه خدااااا🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 21 پست امروز اتفاقی تو ایسنتا دیدم سرچ کردهقبلا قول داده بود نبینه قسم خورده بودولی امروز باز دلم شکستتوروخدا بگید چیکار کنم نبینههنوز بهش نگفتم ک دیدم و فهمیدماز سرکار اومد چچوری بهش بگم؟کاربری خودم نیست دوستان♥️ اقااا منو لایکنکنید ریپ بزنید خواهشا🤦🏻♀️😐 1400/08/09 | 21:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anisa_79 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1351 هست عزیزم دیدم که چیا رو میبینه اینستا پ.ورن داره؟😐باو اگ مصبت هیجده باشه خود اینستا میاد پیجو میترکونه just leave me alone
دیوانه_او مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 473 اکثرا میبینن نرماله اینکه همسرتون عکس و فیلم پ و ر ن ببینن واستون اهمیت نداره خیلی عادیه؟ اقااا منو لایکنکنید ریپ بزنید خواهشا🤦🏻♀️😐
۶۴gholbanooo عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 4307 همه مردها می بینند کاری نمیشه کرد نه همه نمیبینن نمیشه جمع بست بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
نازیکلوچه عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 3309 بروهمه ی پیجای این مدلی رو براش بلاک کن که دیگه تو اکسپلوراش نیاد،ولی اینو میدونم که هیچوقت اینجور مردا خوب نمیشن همیشه حریصن☹اینستاشو حذف کنی میره تو گروهای دوستبابی تل،اونو حذف کنی میره تو سایتای پ.ورن و... از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
baharigirl عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1601 اینکه همسرتون عکس و فیلم پ و ر ن ببینن واستون اهمیت نداره خیلی عادیه؟ منم ناراحت میشدم ولی دیگه کنار اومدم یکبار که خودمم دیدم تحریک شدم قبل از ازدواجم از رو کامپیوتر داداشام دیدم که اونا هم می بینند
baharigirl عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1601 نه همه نمیبینن نمیشه جمع بست بیشترشون می بینند من هم داداشام می دیدند الان هم شوهرم